O2c

Hvordan finne topprangerte skoler for selskap program

I kjølvannet av den globale økonomiske nedgangstider, viste business utdanning for å være en vital og presserende behov for folk som er villige til å gå inn i markedet, gitt de mange usikkerheter verdensøkonomien besitter. Det er grunnen til at skoler og universiteter hyping opp sine business management programmer for for folk å bedre forstå handlemåte selskaper og økonomi.

Hvordan finne topprangerte skoler for selskap program. Søk gjennom google eller yahoo.
Hvordan finne topprangerte skoler for selskap program. Søk gjennom google eller yahoo.

  • Søk gjennom Google eller Yahoo. Å vite hvordan du finner de beste skolene med topp-ranking business program s der ute, bør søket begynne i søkemotorer som Google eller Yahoo. Men vær forsiktig med de resultatene du kan få, fordi de kan erklære at de er en del av "topp rangering" skoler, men i virkeligheten er de ikke. Når får informasjon om beste handelshøyskolene i verden, bare få din kilde fra anerkjente og troverdig internasjonal business publikasjoner.
  • Besøke eller lese BusinessWeek. BusinessWeek, en internasjonal publikasjon catering til forretningsmenn og entreprenører, kommer årlig ut med rangeringer for de beste handelshøyskolene i verden. De baserer sine rangeringer på kvaliteten på programmene skolen tilbud, kompetanse professorer, type forskning og verdifull innsikt elevene legge til dagens kropp av kunnskap, og jobbene sine studenter land etter endt utdanning. I år 2009, var skolen som hadde fått de topps University of Virginia (McIntire).
  • Les lokalavisen. Hvis virksomheten programmet av en bedrift universitet var god nok, så ville det ofte fortjener flere nevner i avisen. De fleste finner ut om gode skoler på denne måten: «Å, jeg leste har det i avisen." Medieoppmerksomhet er en god måte å vite om en skole er god nok i forhold til andre skoler, fordi journalister bare få informasjon fra troverdige kilder eller eksperter.
  • Konsultere virksomheten majors du kjenner. Det finnes ingen bedre måte å vite om ins og outs av virksomheten verden enn å snakke med en insider. Hvis du har venner som har gått til handelshøyskoler, er sjansen de vet om hvilke skoler der ute er god nok for deg å ta en sjanse på. På denne måten kan du også få attester fra dine venner for at du kan gjøre en bedre beslutning.
  • Spør din veiledning / høyskole rådgiveren. Din veiledning eller høyskole rådgiveren er trolig den som sluttfører og arkiveres søknad for de ulike høyskoler og universiteter som svarer til ditt Lør score. Høyskole rådgiveren, derfor ville vite mye om fordeler og ulemper ved å melde deg på en bestemt skole.

Rangeringer kan være en god indikator på hvor godt en høyskole styrer sin virksomhet program, men det er ikke helheten av en skoles identitet. Du bør forskning mer om historien til universitetet, sine fremstående alumni, og vesentlige bidrag til samfunnet. Det er en mer pålitelig og betydelig mål på hvor god et universitet er, utenom rangeringen.