O2c

Hvordan finne tilskudd til ideelle organisasjoner: Grant muligheter

Få tips for å hjelpe deg med å utvikle en søknad

Det er mange stipend finansieringskilder tilgjengelig for non-profit 501 (c) (3) organisasjoner, men hvordan kan du bestemme hvilke gi muligheter er det best å satse på?

Hvordan finne tilskudd til ideelle organisasjoner: grant muligheter. Analysere hva slags finansiering du trenger.
Hvordan finne tilskudd til ideelle organisasjoner: grant muligheter. Analysere hva slags finansiering du trenger.

Vi vil forklare hvordan du finner dem her.

  1. Analysere hva slags finansiering du trenger. Er finansiering kommer til å være for å hjelpe folk weatherize sine hjem, husly til hjemløse eller gi en etter-skolen oppsøkende program for barn, etc.? Oppdagelsen av dine finansieringsbehov vil være den ultimate motivator når det gjelder å forske på gi muligheter.
  2. Gjør et google søk etter tilskudd gir grunnlag i ditt geografiske område. Ofte stiftelser vil bare gi penger til ideelle organisasjoner i sitt område. Finne ut om organisasjonen passer inn i deres prioriteringer. For eksempel, hvis du planlegger å kjøre en etter-skolen oppsøkende program for barn, så sørg for at grunnlaget ønsker å gi tilskudd ut til organisasjoner som ønsker å kjøre slike programmer. Også, sjekk for å se hva de ikke finansiere. For eksempel vil mange ikke finansiere alle typer gjeld, bygging eller midler til å erstatte programmer. Hvis du har noen spørsmål om berettigelse av non-profit eller har du noen spørsmål angående finansiering prioriteringer, ta kontakt med stipendprogram offiser. Denne personen er ansvarlig for å svare på spørsmål angående tilskuddsordninger. Se hvilke tilskudd som er tilgjengelige for din organisasjon og holde styr på dem som interesserer deg. Du bør gjøre dette for trinn to og tre også.
  3. Søk føderale mottar Grants.gov nettsted er føderale kilde for alle bevilgninger av føderale byråer. Som en 501 (c) (3) non-profit organisasjon, er du kvalifisert for en rekke tilskudd tilgjengelig fra avdelinger som Institutt for: Helse-og omsorgsminister, utdanning, Homeland Security og mange, mange flere. Nøkkelen til å identifisere disse er å sørge for at deres "program fokus" er lik programmer som du trenger finansiering for. Hvis du har noen spørsmål angående disse, sørg for at du tar kontakt med "program offiser" for den aktuelle tilskuddet.
  4. Søk etter statlige tilskudd. Statlige tilskudd er litt vanskeligere å spore opp. I utgangspunktet må du gå til statlige nettsted og se på hver av de enkelte web-sider for hver avdeling som du vil være søker tilskudd fra. For eksempel, hvis du er ute etter finansiering for en medtatt krisesenter, må du gå staten Department of Health and Human Services. Hvis du er ute etter en etter-skolen oppsøkende program for barn, må du kontakte staten Department of Education.
  5. Kontakt en profesjonell stipend forfatter. Fleste mennesker med behov for tilskudd finansiering har ikke den erfaringen som kreves for å utvikle en søknad som er sannsynlig å få tildelt. Du må kanskje oppsøke stipend forfattere . En profesjonell kan gi uvurderlig tjeneste, eller du kan plukke opp viktig informasjon ved å ta de riktige klasser - mange av dem kan bli funnet i online skolens menneskelige tjenester avdelinger.

Få tips for å hjelpe deg med å utvikle en søknad. Gjør et google søk etter tilskudd gir grunnlag i ditt geografiske område.
Få tips for å hjelpe deg med å utvikle en søknad. Gjør et google søk etter tilskudd gir grunnlag i ditt geografiske område.

Marissa Berg inviterer deg til å kontakte Resource tilknyttede , en av de eldste og mest særpregede gi skriftlig firmaer i landet.

Marissa berg, oppsøkende leder Resource Associates: Tilskuddet Eksperter
Telefon: 505.326.4245
Fax: 505.326.1698
E-post: outreach@grantwriters.net