O2c

Hvordan finne sommerjobb i en universitetsby

Trist å si

Trist å si, er bare noen tenåringer bortskjemt nok at foreldrene gi dem alt som de ønsker. Bra for deg, er det ikke tilfelle. Du må jobbe for noen ting som du ønsker å ha som kanskje en ny spillkonsoll, datamaskin, mobiltelefon eller penger for college. Heldigvis er det sektorer som tror på tenåringer 'potensial som skoler, høyskoler og universiteter.

Så hvis du tror dine ferdigheter, kunnskap og erfaring vil være best for utdanning-relaterte jobber, og deretter gå videre og søke om sommerjobb i en universitetsby. Du vil ha flere valg her og kanskje mer flaks også. Bare følg trinnene nedenfor for å veilede deg gjennom jobbsøking prosessen:

  • Bestem deg for ditt spesifikke felt. Mange muligheter er der ute, du kan jobbe i en kantine, en sovesal, biblioteket, og et sportssenter. Dette er bare noen av dine valg og ditt valg er bare begrenset til hva universitetsby kan tilby. Så så tidlig som nå, bestemme den spesifikke feltet du ønsker å jobbe i. Du ønsker ikke å bli forvirret med så mange alternativer. Foruten dine interesser, bestemmer også basert på dine ferdigheter og erfaring.
  • Definer din virkelige målet. Noen tenåringer ønsker en sommerjobb bare for å få endene til å møtes mens noen tenåringer ønsker å bygge opp sin CV. Definer dine mål så tidlig som nå, fordi du må være tydelig på at når de fatter beslutninger. Hva hvis du må velge mellom en høyere betalende men manuell-arbeid-type sommerjobb og en lav-betalende, men erfaring-beriket sommerjobb? Hvis du allerede tydelig på formålet ditt, så du vil aldri gå seg vill når du gjør den endelige avgjørelsen.
  • Se etter sommerjobb rundt universitetsby. Besøke skoler og andre utdanningsinstitusjoner. Besøk virksomhet rundt høgskolen byen, også. Ikke fokusere på bedriftene, skjønt. Noen sommerjobber er lagt langs gatene. Holde utkikk overalt. Online søk ville være nyttig også, og spør noen mennesker vil aldri skade. Spør skolen din administrator eller kanskje din klasse rådgiver om sommerjobber som de kjenner. De har forbindelser og de vanligvis er de første til å vite om disse mulighetene.
  • Forbered deg på kravene. Etter dette tidspunktet, bør du ha noen prospekt jobber på hånden. Sende to eller flere søknader er lovlig, men du kan bli revet mellom to jobber senere. Bedre sende en søknad om gangen. Gjør ditt beste skudd hver gang du søker på en jobb. Gjør det beste CV, følgebrev, og porteføljen. Vær på ditt beste, også.
  • Påfør og få leid. Gjør ditt beste vil ikke forsikre bli ansatt. Men minst, har du flere sjanser til å bli ansatt hvis du gjør ditt beste.


Hvordan finne sommerjobb i en universitetsby. Bestem deg for ditt spesifikke felt.
Hvordan finne sommerjobb i en universitetsby. Bestem deg for ditt spesifikke felt.

Sommerjobber bevise at du kan få en jobb uten å fullføre din skolegang. Det er grunnen til at noen tenåringer endte opp med å stoppe sin utdanning til å bli ansatt. Dette er et dårlig trekk, skjønt. Utdanning er fortsatt en viktig investering som vil gi deg en kant når du er endelig klar til å få en fulltidsjobb. For nå, vil en kortsiktig og enkel jobb som en sommerjobb være nyttig for dine umiddelbare behov. Men aldri prioritere den over din utdannelse eller du kan finne deg selv uten en god karriere flytte.