O2c

Hvordan finne skriving workshops online

Skriving er like mye et fellesskap innsats som det er en personlig en

Skriving er like mye et fellesskap innsats som det er en personlig en. Hver person som delves i kreativ skriving eller nyheter skriving må kritikk fra kolleger og lesere for å forbedre sitt forfatterskap. En amatør forfatter ville være mest skikket til å engasjere seg i slike aktiviteter, for de har mye å lære om tauene for skriving.

  • Bestem hvilke form for skriving du ønsker å dvele ved. Skriving er et felt med mange retninger. Akkurat som medisin, ingeniørfag eller psykologi, dekker det forskjellige grener, bærer forskjellige stiler og tar ulike former. Før du tar online skriveopplæringen, spør deg selv først: danne det i skrivende ønsker jeg å satse på? Ønsker jeg å lære å skrive nyheter? Eller kanskje essays? Eller romaner og skjønnlitteratur, kanskje? Du vil bli klar til å vite at for noen gren av skriver du bestemmer deg for å forfølge, er det tilgjengelig skriving workshops på nettet som du kan ta. Det er best å innskrenke dine valg til noen, slik at du kan fokusere.
  • Søk gjennom Google eller Yahoo. Google og Yahoo skal være din online reisefølge, stadig å gi deg retninger og peke deg til de riktige stedene. Bare en enkel søkeord som "skrivekurs" og du vil bli presentert med en rekke ressurser du kan velge fra. De fleste nettsteder er arkivert av Google og Yahoo, så det er en stor sjanse for at du vil finne en god skriftlig workshop gjennom disse søkemotorene. Hvis du ikke vet hvor du skal begynne, prøv å besøke og registrere deg på critiquecircle.com og få kontakt med likesinnede individer som er presset til å lære hvordan du skriver bedre.
  • Besøke flere skriving blogger. Blogger er den nye plattformen av informasjon over nettet, og de ​​inneholder så mye (noen ganger enda mer) informasjon som din hverdag nettstedet. I motsetning til nettsteder som har en tendens til å takle en masse ting, de fleste blogger fokuseres til et bestemt "nisje" som løse et bestemt sett av lesere eller publikum. Og du ville være heldig å vite at det er mye å skrive blogger der ute, og de jevne gjennomføre skrive workshops for nye initierer og old-timere alike.
  • Kommunisere med din favoritt forfatter Hvis din favoritt forfatter har en e-postadresse -. Eller enda bedre, en blogg - og deretter prøve og kommunisere med ham. Du kan spørre om den siste boken han skriver om, eller kanskje kommenterer hans bøker som du har lest. I mellom correspondences kanskje du kan presse i noen få spørsmål om den nyeste kreative stykke du skriver, og hvis han er omtenksom nok til å svare, så du har definitivt sikret selv en verdig workshop for å beholde.
  • Etabler din egen skriving workshop med venner. Hvis du ikke kan synes å finne den rette skriftlig workshop som passer din smak og preferanser, så hvorfor ikke være initiativtaker og starte en selv? Du kan ringe i noen av dine venner og kritikk hverandres arbeider, i prosessen å etablere din egen screenwriting workshop eller memoarer verksted!

Hvordan finne skriving workshops online. Bestem hvilke form for skriving du ønsker å dvele ved.
Hvordan finne skriving workshops online. Bestem hvilke form for skriving du ønsker å dvele ved.

En viktig del av skriving workshops prøver å holde samtalen gående, fordi det vil ta imot alle mulige bit av tilbakemeldinger om arbeidet ditt og ville senere forbedre din skriving.