O2c

Hvordan finne selvstudium grammatikk quizer

Melde for en grammatikk oppfriskningskurs kan noen ganger være en problemfri, hva med skolepenger og tiden du har til overs i løpet av uken, minske din tid med ansvar på jobben og hjemme. Jeg foreslår vurderer selvstudium, slik at du kan friske opp på engelsk grammatikk etter år for å være borte fra skolen, og her er hvordan du kan gjøre det:

Hvordan finne selvstudium grammatikk quizer. Går du få deg en hendig grammatikk bok.
Hvordan finne selvstudium grammatikk quizer. Går du få deg en hendig grammatikk bok.

  1. Går du få deg en hendig grammatikk bok. Gå besøke din lokale bokhandel, slik at du kan få en grammatikk bok som du kan bære med deg overalt. Sørg for at du får en grammatikk bok som vil inkludere grammatikk quizer sammen med sjekkliste for deg å vite hvordan du får sammen med hver grammatikk quiz. Du kan lese den og studere når du har fri, din kaffepause, reisetid eller om natten før du går i dvale.
  2. Oppdage verden av grammatikk på nettet. Det er mange nettsteder tilgjengelig på Internett som vil gi deg grunnleggende studie på grammatikk, sammen med morsom og enkel grammatikk spørrekonkurranser. Webområdet englishhorizon.com vil gi deg ressurser på grammatikk leksjoner og koblinger på hvor du kan finne grammatikk spørrekonkurranser online. En annen nyttig nettsted som du kan sjekke ut er grammatikk-quizzes.com , vil gi deg lessong og tester på slutten på ulike grammatikk leksjoner. Disse er bare noen av mine anbefalinger, men ved bare å skrive i grammatikk quizer på internett søkemotor, er jeg sikker på at du vil snuble over noen nyttige nettsteder.
  3. Last ned grammatikk podcaster. Dette er spesielt nyttig for ESL studenter som de kan høre hvordan ord uttales korrekt. Du kan lagre podcast på mp3-spilleren og lytte til grammatikk leksjoner mens du er på farten. Du kan selv velge fra grunnleggende studier eller avanserte studier podcaster.
  4. Få omfattende grammatikk programvare. Prøv Rosetta Stone som du kan sjekke over på rosettastone.com . Dette er et intensivt program som gir deg trinn-for-steg leksjoner og øvelser i det engelske språket. Det kan være litt kostbar, men vurdere hvor mye du sparer i forhold til å melde for en grammatikk oppfriskningskurs. Også, ikke bare de tilbyr språk-læring programvare for engelsk, men du kan også lære over 30 andre språk. Du kan selv være i stand til å presse litt fransk studie hvis du ville.

Det er mange måter å finne deg selv grammatikk quizer under ditt selvstudium. Alt du trenger å gjøre er å være akkurat ressurssterk og du er på vei til å finslipe dine grammatikk ferdigheter igjen.