O2c

Hvordan finne legitime online høgskoler

Online høgskoler er veldig fristende å prøve ut

Online høgskoler er veldig fristende å prøve ut. De utfordrer selve definisjonen av hva høgskolen er for folk flest. Som navnet antyder, kan du få en grad uten å forlate privatliv og komfort i ditt eget hjem. Mens det er sant at det er mange svindlere som satte opp falske høgskoler som har null akkreditering, er det en god del respektable institusjoner som har tatt sin faglige fellesskap på nettet.

Dessverre for de få online høgskoler som faktisk har legitimitet i dem, både faglig og til konsernene kan allerede være forutinntatt at online grader er ofte latterlig lett å få, og kan ikke alltid være et godt mål på akademisk kompetanse eller mestring av et emne saken. Dette er en urettferdig stereotypien om at de legitime og akkreditert online universiteter prøver å avklare. Kanskje det er på grunn av tradisjonelle synet som noen akademiske institusjoner, eller utbredelsen av fly-by-night operasjoner som fører til denne tankegangen.

Tradisjonelle skoler

Hvordan finne legitime online høgskoler. Tradisjonelle skoler.
Hvordan finne legitime online høgskoler. Tradisjonelle skoler.

Tradisjonelle skoler - Det er tradisjonelle skoler som faktisk har en fysisk tilstedeværelse i den ikke-virtuelle verden, men som har gått med bølgen av informasjonsteknologi og tilbyr en høyskole utdanning på nettet. Det ville trolig overraske deg at en så respektert og profilert skole som Stanford University har allerede utforsket dette alternativet, og har pågående online kurs. Universitetet i Carolina har også lignende programmer. Å registrere seg med godt respekterte navnene gir deg fordelen og prestisje forbundet med navnet på skolen.

Online skoler - Noen skoler opererer på et rent online basis. Dette betyr ikke at de har lavere kvalitet enn de tradisjonelle skoler. Det er best å sjekke om disse har nasjonal eller regional akkreditering, for å bekrefte legitimiteten.

Du kan sjekke med Institutt for utdanning for å sjekke om den institusjon som du ønsker å melde deg på er, faktisk, akkreditert og offisielt registrert som et senter for utdanning. Mange nettsteder har blitt kjent for å jukse og falske dokumenter og akkreditering for å lokke intetanende søkere om så det er godt å gjøre en bakgrunn sjekk. Hvis det er mulig, intervju noen som har opplevd å studere under institusjonen og spørre om ansettelsesforholdet status og historie.

Hvordan sjekke - Ofte

Online høgskoler er veldig fristende å prøve ut. Hvordan sjekke - ofte.
Online høgskoler er veldig fristende å prøve ut. Hvordan sjekke - ofte.

Hvordan sjekke - Ofte kan du bli lurt av det faktum at et nettsted bruker en edu toppnivådomene.. Stund. Edu domener er reservert for utdanningsinstitusjoner, vil du ikke nødvendigvis være trygg på at en nettside som kjører på en. Edu domene er legitim. Det første stedet du bør sjekke er Department of Education liste over akkrediterte institusjoner på ope.ed.gov . For regional akkreditering, blir listen vedlikeholdes av Rådet for høyere utdanning akkreditering på chea.org .

I noen tilfeller er det egentlig ikke et spørsmål om hvorvidt din online grad er legitim eller ikke. Det kan være mer av et spørsmål om hvorvidt potensielle arbeidsgivere ville se det som legitimt. Noen ganger vil arbeidsgivere ha et problem med det faktum at du har gått en skole i stedet for en tradisjonell en. Enten du har gått et tradisjonelt universitet eller høyskole, eller en online program, det som teller er at du er i stand til å utføre jobben effektivt og produktivt. Dette er en måte å bevise verdien av nettbaserte kurs.