O2c

Hvordan finne lavere praksisplasser

Å få en internship er en av de beste bitene av råd som du kan ta når du går til college. Praksisplasser, kalt co-operative posisjon i enkelte felt, vil få deg til å skille seg ut fra andre entry-level søkere når du oppgraderer fra college. Finne en praksisplass kan være en krevende prosess, men så du bør begynne så snart som mulig.

  1. Kontakt karriere tjenester avdeling på din høyskole eller universitet. Rådgiverne der skal ha informasjon om hovedfag i ulike felt. Sine lister vil komme i gang, og de kan også ha en campus liste som du kan abonnere på.

Hvordan finne lavere praksisplasser. Kontakt karriere tjenester avdeling på din høyskole eller universitet.
Hvordan finne lavere praksisplasser. Kontakt karriere tjenester avdeling på din høyskole eller universitet.

  • På dette punktet, bør du begynne å lage en liste. Skriv ned all relevant informasjon, slik som de timene som kreves og plikter, uansett internship du vurdere. Din karriere tjenester rådgiver bør også være i stand til å fortelle deg om ditt universitet allerede har godkjent alle praksisplasser finner du gjennom sitt kontor.
  • Finn ut nøyaktig hva internship innebærer. Noen praksisplasser gir praktisk erfaring i feltet, mens andre vil ha deg tjene som en gopher uten å få noen reell trening. Selskaper med en legitim pedagogisk mulighet vil være i stand til å fortelle deg hva slags oppgaver du skal utføre. Unngå noen selskaper der detaljene er uklare eller der det er referanser til setninger som "å få foten i døren" eller "betale kontingent." Disse setningene betyr vanligvis at du skal gjøre kjedelig, strevsomme arbeidet at selskapet ikke kan finne betalte arbeidere for å fullføre.
  • Sjekk med lokale bedrifter, spesielt hvis det er en som ser tiltalende. Be for menneskelige ressurser og se om de har et sett internship-program tilgjengelig. Skriv ned bedrifter som har internship-programmer som høres interessant for deg og være sikker på at du finner ut søknadsfristen.
  • Spør selskaper uten et sett internship-programmet om de ville være villige til å vurdere å ha en lærling. Du blir nødt til å gjøre mer legwork å få ting i gang hvis du har tenkt å gjøre et internship som er ikke etablert. Likevel, hvis du ønsker å jobbe i et svært bestemt felt, eller hvis du er i et område uten mange praksisplasser tilgjengelig, kan dette alternativet være din beste.
  • Tenke stort. Vurdere større selskaper fordi de fleste av dem har praksisplasser. Profesjonelle sportslige ligaer, for eksempel, har praktikanter som utfører en rekke oppgaver, inkludert PR, skriving, og mer. Ikke utelukke selskaper du elsker å nedlatende og bransjer du ønsker å delta.
  • Etter at du har samlet informasjonen, kutte listen ned til tre til fem selskaper. Pass på at du sjekker igjen for å finne ut deres offisielle søknadsprosessen og følger den nøyaktig.
  • Neste steg vil være å få de riktige skjemaene fra fagmiljø når du har blitt akseptert for et internship. Du må fylle ut disse skjemaene for å få kreditt med ditt universitet for internship. Noen av selskapene krever disse skjemaene på forhånd, så vær sikker på at du finner ut om dem så snart som mulig.