O2c

Hvordan finne lån og offentlige tilskudd til bønder

Uansett verden kan vise seg å være

Uansett verden kan vise seg å være, og på tross av store sprang og grensene tatt av den teknologiske og vitenskapelige grenser for menneskeheten, er den viktigste næringen som gjør at menneskelig sivilisasjon å eksistere landbruk. Vi ville ikke ha vært i stand til å utvikle byer og imperier uten bruk av landbruket. Land er avhengige av en sterk og stabil landbruksnæringen å overleve: uten det, er det sult, kaos og manglende fremgang utover tredje verden status. Som sådan, regjeringer ta proaktive rute og tilbyr tilskudd og subsidier til bønder.

Lån og offentlige tilskudd er gitt til bufre lokale landbruket økonomi fra den massive tilstrømningen av billige varer fra andre land. Lokale bønder må være skjermet mot virkningene av konkurranse i et stadig mer globalisert marked. Hvis du er interessert i å få økonomisk hjelp fra regjeringen, kan det være lurt å holde disse punktene i bakhodet når man søker om statlige lån og tilskudd.

Hvordan finne lån og offentlige tilskudd til bønder. Alltid huske regjeringen som trenger en overbevisende grunn til å gi penger til deg og din bedrift.
Hvordan finne lån og offentlige tilskudd til bønder. Alltid huske regjeringen som trenger en overbevisende grunn til å gi penger til deg og din bedrift.

  • Alltid huske regjeringen som trenger en overbevisende grunn til å gi penger til deg og din bedrift. Regjeringen er notorisk gjerrig med penger, så du blir nødt til å begrunne hvorfor det er regjeringens plikt til å skall ut kontanter for deg. Vær spesifikk med hva du spør fra regjeringen. Det er lån som mål å gi videreutdanning i gården ledelse og land bevaring, mens andre tilskudd gi penger for å bistå i å skape bedre boliger for arbeidere. Det gis også tilskudd gitt til de rammet av katastrofen, eller av dem som ønsker å starte en ny bedrift. Finne tvingende grunn og se om det allerede er et stipend for det.
  • Du får offentlige tilskudd gjennom Europa Department of Agriculture, gjennom sin Farm service Agency. Dette er den føderale statsmakt som bestemmer hvordan lån og tilskudd skal utbetales. De gir incentiver som bidrar stabilisere prosjekter for land og vann bevaring, oppløftende vanskeligstilte og fattige, samt gi lettelse for dem rammet av katastrofen. Prøv å nærme seg disse to etatene hvis du ønsker en gård for bærekraftig utvikling.
  • Den amerikanske regjeringens nettside for tilskudd kan være en uvurderlig ressurs. Du kan ganske enkelt gå til grants.gov og bruke søkefunksjonen for å finne tilskudd som gjelder for din interesse. Sjekk ut søkeord som "Farm" "Landbruk" "Livelihood" og mange flere til å utvide dine horisonter. Du er nødt til å renske seg gjennom en rekke forskjellige tilskudd før du finner en som passer perfekt til dine behov.
  • Det er også foreslått at du går nærme din statlige myndigheter for å få hjelp. Det føderale budsjettet er ikke ubegrenset, og de må insentiv til å plukke deg ut av de tusenvis som søker om statslån. Prøv å unngå konkurransen ved å få lån på statlig nivå. De lokale myndighetene kan hjelpe, samt din lokale fagforening.


Det kan være lurt å bli med din lokale oppdrett kapittel eller forening for å få ordet om mulige åpninger for tilskudd og lån. Disse menneskene har mye informasjon, og du må bare vite hvordan du skal stille de riktige spørsmålene og lytte til det riktige svaret, og du vil sikkert treffe jackpot.