O2c

Hvordan finne kroppsøving timeplaner

I en tid da barndommen fedme er på vei oppover, er mange skolekretser dessverre kutte sine budsjetter for extracurricular programmer, inkludert kroppsøving og etter-school sport. Noen kroppsøving (PE) programmer har blitt fjernet helt fra skoleprogrammer, mens andre er avhengig av foreldre frivillige og vanlige klasserom lærere til å gjennomføre kroppsøving.

Heldigvis er det mye støtte på Internett og i trykte publikasjoner for kroppsøving lærere på alle nivåer. Web tilbyr kreative PE timeplaner, og enda viktigere, det gir måter å koble med andre lærere rundt om i landet og verden. Nøkkelen er samarbeid og støtte. Som medlem av den elektroniske PE samfunnet, vil du aldri trenger å spørre: "Hva skal jeg gjøre i dag?" nytt.

 1. Bruk en søkemotor som Google eller Yahoo! og søk på nettet for fysisk fostring timeplaner. Skriv inn nøkkelord som "PE timeplaner" eller "kroppsøving spill" i søkeboksen for å hente en liste over PE-relaterte nettsteder. Timeplaner er generelt organisert av klassetrinn. Utforske steder og skrive ut høykvalitets timeplaner. Husk å dele dem med andre kroppsøving lærere.
 2. Bli en online diskusjonsforum. Samarbeid med andre kroppsøving lærere gjennom gjengede diskusjoner på nettet. I diskusjonsfora, kan du legge inn meldinger, søk meldinger, tilgang arkiverte meldinger, og svare på andre.

  Hvordan finne kroppsøving timeplaner. Eller yahoo! og søk på nettet for fysisk fostring timeplaner.
  Hvordan finne kroppsøving timeplaner. Eller yahoo! og søk på nettet for fysisk fostring timeplaner.

  Sjekk ut slike diskusjonsgrupper som NASPE forum (National Association for Sport & Physical Education), som tilbyr diskusjoner om pensum og timeplaner, felt dag ideer, konferanser og workshops, teknologi informasjon, og mye mer. Sportime diskusjonsgruppe er et mindre diskusjonsforum som gir kroppsøving Mosjonsideer.

 3. Registrer deg for en fysisk fostring elektroniske nyhetsbrev. E-nyhetsbrev distribueres via e-post, ofte ukentlig eller månedlig, og inkluderer nyttig informasjon som kroppsøving treningsprogrammer og helseopplysninger.

  De Hjerte soner e-nyhetsbrev rettet mot en bred målgruppe, inkludert lærere, og gir nyttig informasjon om hjertet helse og kardiovaskulær trening programmer. For informasjon om PE-relatert forskning, konferanser og fitness programmer, registrere deg for National Association of helseopplysning sentre 'e-nyhetsbrev .

  Og skriv "fysisk fostring" i søkeboksen.
  Og skriv "fysisk fostring" i søkeboksen.

 4. Gå til din lokale bibliotek for bøker om innendørs / utendørs spill. Enliven din vanlige læreplanen med morsomme aktiviteter fra ressurser som Outrageous Outdoor Games Bestill innen Bob Gregson eller Team Building Aktiviteter for hver gruppe av Alanna Jones. Eller kjøpe brukte bøker på nettet på bokhandlerne som Amazon . Søke deres database for bøker om lagspill, utendørs moro, eller team-building aktiviteter. Bytte bøker med andre lærere for å holde arkiv av aktiviteter økende.
 5. Besøk Utdanning verden og skriv "fysisk fostring" i søkeboksen. Denne ressursen gir ikke bare innovative leksjon ideer, men også holder deg oppdatert på regjeringens politikk og gjeldende trender knyttet til kroppsøving.

Skolene er ideelle steder å starte gode fitness vaner hos barn. Med litt forskning, kan du hjelpe barna holde seg i form for livet.