O2c

Hvordan finne jobber i økonomiske nedgangstider

Det er ingen sikkerhet i noens jobb i dag

Det er ingen sikkerhet i noens jobb i dag. Lengden på tjenesten du har gjort ikke selv forsikre deg om å holde jobb før pensjonsalder. Det er mange arbeidstakere som er nå utenfor jobbene sine på grunn av den økonomiske nedgangen. Selskaper er å kutte ned på utgifter på grunn av dårlig ytelse av økonomien ikke bare i landet, men andre steder i verden. Du kan være i et dilemma nå om hvordan du finner en jobb i denne aktuelle situasjonen. Her er tips som kan hjelpe deg med å finne jobb i løpet av denne tiden av økonomiske nedgangstider:

Hvordan finne jobber i økonomiske nedgangstider. Hold din CV og portefølje oppdateres hele tiden.
Hvordan finne jobber i økonomiske nedgangstider. Hold din CV og portefølje oppdateres hele tiden.

  1. Hold din CV og portefølje oppdateres hele tiden. Sørg også for at du gjenoppta tiltalende og profesjonelle. Se etter eksempler på interessante fortsetter på nettet og mønster egen hånd etter de gitte prøver. Umiddelbart på den første siden av din CV, viser dine arbeidserfaringer, spesielle ferdigheter og utdanning. Arbeidsgivere liker ikke å snu sidene i en CV. De vanligvis bare ser på forsiden, og det er det.
  2. Få informasjon om arbeidsgiver som du søker en jobb. Gå til selskapets hjemmeside og søk etter sine profiler. Vite navnene på høyt rangerte administrerende direktører og avdelingsledere.
  3. Blø ressursene. Med "blø" betyr det at du bør gjøre søket i alle områder og media mulig. Elektroniske kilder er fine, men avisene fortsatt å være det beste stedet for sysselsetting søk. De omfattende rubrikkannonser på disse avisene er bare overveldende. Kjøpe aviser sirkulert lokalt hvis du ønsker å bo i nærheten der du bor som du arbeider. Nasjonale publikasjoner har et mye bredere omfang fordi de publiserer alle typer jobb plasseringer fra hele landet.
  4. Kjøpe nye klær å ha på mens jakt etter en jobb. Du må være presentabel for å fortjene innlegget du kjemper for. Derfor gjør unna med uformelle dresser og street klær. Arbeidsgivere har en tendens til å se på det fysiske utseendet til en søker som grunnlag for effektivitet og profesjonalitet.
  5. Gjennomføre en mock intervju med hjelp av et familiemedlem eller en venn. Notere sannsynlige spørsmål som vil bli stilt under et intervju. Øv svare på disse spørsmålene foran et speil og ta oppmerksom på dine manerer, gester og mĺte.
  6. Liste ned dine spesielle ferdigheter og talenter. Er du svært kompetent med datamaskiner? Har du ferdigheter i snekring, sy, hairstyling eller hagearbeid? Hvis du har noen av disse evnene, sørg for at du fremheve dem under intervjuet.
  7. Oppgrader deg selv pedagogisk. Det kan være at du mangler utdanning, slik at du kan like godt få videreutdanning for å kunne lande en jobb. Utdanning er en form for investering fordi du bruker penger for det, men du vil høste gevinsten senere når du finner en jobb.
  8. Gjennomgå opplæring i IT (informasjonsteknologi)-feltet. Spesielt ansette dag er booming innen sykepleie, medisin og ingeniør-og nylig i informasjonsteknologi. Datamaskiner kjøre våre liv nå, så det kommer ikke som noen overraskelse at arbeiderne innen teknologi er mye etterspurt.

Finne en jobb i denne tiden av økonomiske nedgangstider kan være en utfordring som du må innse dag etter dag inntil du har sikret en. En måte å overleve den økonomiske og arbeidsledigheten krise er ved å være ressurssterk på egen hånd. Være selvstendig næringsdrivende og engasjere seg i en liten bedrift som kan hjelpe deg å gå med inntil du er ansatt av et firma.