O2c

Hvordan finne jobber i India

Hvis du bor i India eller ønsker å leve i India

Hvis du bor i India eller ønsker å leve i India, er du sikkert interessert i hvordan å finne jobb i India. Selv indiske jobber generelt gir lite betale i forhold til arbeidsplasser i Europa, Europa eller Canada, er det jobb sektorer som betaler gode lønninger. Alt du trenger å gjøre er å følge disse tipsene for å finne den perfekte India jobben for deg.

 • Kjenn jobb sektorer som er etterspurt i India. Tjenesteytende og industrien er på vei oppover. For å være mer spesifikk, etterspurt jobber er i IT (informasjonsteknologi), jobber i BPO (Business Process Outsourcing), Retail, Aviation and Hotel. De sentrale knutepunkter i India IT-jobber er i Hyderabad og Bangladore, men det er også IT-jobber i Delhi, Kolkata, Chennai og Mumbai. De fleste av BPO arbeidsplasser er i Delhi og skryte av å ha verdens infrastruktur og god lønn pakker.
 • Alltid være på utkikk etter ledige stillinger gjennom online stillingsannonser og avisen klassifisert annonser. For å hjelpe deg med din stillingsannonse søk er disse topp India arbeidssteder: Naukri, Monsterindia, Clickjobs, Shine, Jobstreet, Timesjob, Bixee, Naukriforwomen, Jobsahead og Freshersworld
 • Du trenger ikke å være i India for å få en jobb der. Det er indiske nettsteder som tilbyr online skriver jobber. Så hvis din engelsk er stor og skriftlig ferdighet utmerket, så kan du dra nytte av denne muligheten.
 • Enten du er en indisk statsborger eller ønsker bare å finne arbeid der, er nøkkelen til å få noen jobb du skal markedsføre deg selv. Her er de grunnleggende trinnene for å følge:
    • Skriv din CV '. Det er alltid avgjørende for enhver jobb jakt aktivitet å ha en godt skrevet og riktig formatert CV. Det er det første en potensiell arbeidsgiver vil se på å vite om du er riktig passform for jobben. Andre arbeidsgivere ikke har tid til å lese alt du putter i din CV, slik at det er avgjørende å ha de riktige søkeord for å få dem til å legge merke til deg. Hvis du er uerfaren i å skrive CV kan du alltids leie en profesjonell gjenoppta skribent eller se på gjenoppta maler på nettet for å veilede deg i å skrive CV.
    • Dra nytte av online jobbportaler. Bevæpnet med din CV er du nå klar til å legge inn din CV på populære jobbportaler. Referere trinn nummer to over å vite mulige jobbportaler som du kan legge inn din CV.
    • Jobb konsulenter eller Headhunters. Hvis du ikke vil at "maskingevær" tilnærming ved legge inn din CV i hver jobbportal, kan du se etter jobb konsulenter. Bare vet at disse jobb konsulenter kan kreve et gebyr for sine tjenester eller kan be om din første månedslønn hvis du klarer å få leid.
    • Selskapets spesifikke applikasjoner. Hvis du allerede har et bestemt selskap i tankene, kan du direkte send din CV, følgebrev og referanser direkte til deres Human Resources adresse.

  Hvordan finne jobber i india. Kjenn jobb sektorer som er etterspurt i india.
  Hvordan finne jobber i india. Kjenn jobb sektorer som er etterspurt i india.


Som i enhver jobb jakten, trenger du tålmodighet og utholdenhet til å gå etter hva du ønsker. Gjøre alle forslagene ovenfor og du vil være på vei til å finne en jobb i India.