O2c

Hvordan finne en sommerjobb som naturalist

Som vår verden blir herjet med giftstoffer og forurensninger i luft, jord og vann, ville det ta alle våre anstrengelser for å redde Jorden fra å dø. Hvis du bryr deg nok og er lidenskapelig opptatt av å lære folk hvordan de skal redde jorda og naturressursene deretter søker på en jobb som en naturalist.

  1. Gjøre forskning på plikter en naturalist. Det er mange varierte stillinger du kan holde som en naturalist, men den viktigste oppgaven er å utdanne folk om hvordan du tar bedre vare på miljøet. Ute i felten vil du bli ledende grupper gjennom stier og vassdrag mens du forklare de ulike vegetasjonstypene du støter på underveis. Å være kunnskapsrik i naturhistorie er også et krav som en naturalist. Det er forskningsprosjekter som du kan bistå med eller advocacies at du kan bli med å bidra til å fremme miljøansvar. På samfunn vil du bli lærer familier hvordan du effektivt resirkulere avfall eller gå til ulike forretninger etablissementer å øke bevisstheten om farene ved den av produktene som produseres og hvordan du kan bidra i å tilby en løsning.
  2. Finn hvor naturforskere er nødvendig. Naturforskere trengs nesten overalt, i lokalsamfunn, nasjonalparker, skoler, sommerleire, og øko parker. Det er også øko turer som er både lærerikt og avslappende, så du tar turister på en pedagogisk sightseeing tur i skog, elver og grotter.
  3. Praktisere dine offentlige taler ferdigheter. Som en naturalist vil du skal snakke mye når du utdanne barn og voksne om miljøhensyn. Du skal lede grupper av mennesker på turer slik at du må ha en god forståelse på alt rundt deg på disse turene. Får meldingen over, og formidle kunnskap vil være mer effektiv hvis du kan snakke til små og store grupper uten å være nervøs eller famler etter ord. Snakker på en klar og jevn tempo vil hjelpe folk du snakker med forstår hva du sier. Velge ord som folk lett kan forstå og forholde seg til i stedet for å bruke faguttrykk. Din stemme må være høyt nok til å bli hørt av alle i gruppen og gjennom lyden av en fossende elv. Du kan øve foran venner en familie og få direkte tilbakemelding.
  4. Forskning på miljøløsninger. Du må ha nok informasjon om den kunnskapen du formidle. Som en naturalist må du vite mer enn nok om din naturlige miljøet og hvordan du effektivt ta vare på den.

Hvordan finne en sommerjobb som naturalist. Gjøre forskning på plikter en naturalist.
Hvordan finne en sommerjobb som naturalist. Gjøre forskning på plikter en naturalist.

Å jobbe som en naturalist i sommer vil sette deg i ulike miljøer og møte du har mange forskjellige mennesker. Det vil lære hvordan du kan finne bedre alternativer for å redde miljøet og forbedre hvordan du kommuniserer med store grupper av mennesker.