O2c

Hvordan finne en leir for problemfylte tenåringer

Barna går leirer for problemfylte tenåringer for en rekke årsaker

Barna går leirer for problemfylte tenåringer for en rekke årsaker. I noen tilfeller er dette det siste trinnet før mer alvorlige konsekvenser blir tatt, som å bli tatt opp til et ungdomsfengsel eller oppmerksomhet hjemme program. For andre, kan disse leirene hjelpe tenåringer som sliter med emosjonelle problemer på grunn av ulike omstendigheter, som for eksempel skilsmisse av foreldrene eller et dødsfall i familien. Det finnes et bredt utvalg av leirene for å velge mellom, men så holde følgende punkter i bakhodet.

Hvordan finne en leir for problemfylte tenåringer. Stab / campingvogn forholdstall.
Hvordan finne en leir for problemfylte tenåringer. Stab / campingvogn forholdstall.

  1. Type leiren. Noen ganger kan tenåringer dra nytte av den strukturert miljø av en dag leiren. De delta på leiren hver dag for et gitt antall uker, men de går hjem hver kveld. For noen familier er dette den mest praktiske og økonomiske valg, slik at barnet har en planlagt reiserute hver dag, men har fortsatt tid med sin familie i kveld. For andre, er en helt annen forandring av natur for en lengre tidsperiode det beste alternativet. Bolig leire for problemfylte tenåringer tilby tenåringer en frist fra dag-til-dag forstyrrelser, problemer og / eller negative påvirkninger som de kan møte hjemme. Vanligvis mer alvorlige eller problematisk tilfeller vanligvis får større nytte av bolig leirer i motsetning til dag leir.
  2. Fokusere. Før du velger en leir for problemfylte tenåringer, bør du vurdere fokus på leiren. Leiren er rettet mot å nå tenåringer gjennom anstrengende og fysiske aktiviteter, for eksempel camping, fotturer, fjellklatring, kanopadling, eller sykling? Har leiren en mer militær eller stiv atmosfære, med uniformer, øvelser og sjefer? For de studentene som sliter faglig, gjør leiren fokus på å forbedre studentenes faglige evne? Er det gruppe terapitimer for tenåringer som har å gjøre med depresjon og angst?
  3. Staff. En leir vil bare være så god som sine ansatte, så vier spesiell oppmerksomhet til opplæring og utdanning av ansatte. Hva er deres kvalifikasjoner? Har de akuttmedisinske trening? Er noen av de ansatte sertifiserte rådgivere eller psykologer? Er det leger på vakt? Hvor langt unna er nærmeste sykehus? Hva slags krise eller evakuering planer er på plass? Hvor lenge har leiren vært åpne, og hvor lenge har de ansatte jobbet med denne leiren? Er direktør tilgjengelig for foreldre? Gjøre leiren rådgivere og andre ansatte velkommen spørsmål og besøk fra foreldrene? Hvordan leiren avtale med opprørske tenåringer eller tenåringer i fare for å skade seg selv?
  4. Stab / campingvogn forholdstall. Fordi problemfylte tenåringer trenger konstant tilsyn og en-mot-en interaksjon med rådgivere, er det viktig at foreldrene finner ut forholdet mellom bobiler per rådgiver. Store grupper av tenåringer ikke kan muligens bli overvåket tilstrekkelig med bare én eller to rådgivere.
  5. Politikk. Hva politikk betyr leiren har om betaling, kanselleringer, samvær, kaller hjem, etc? Hva juridiske prosedyrer brukes hvis forstyrrende eller ulovlig problemer oppstår? Når foreldrene varsles dersom det oppstår et problem? Be om en kopi av eventuelle policyer som leiren har i kraft, og være sikker på og holde denne kopien å se tilbake på.
  6. Kostnader. Slutt, hva er kostnaden av leiren? Selvfølgelig vil dag leir være betydelig mindre enn bolig leirene. Være sikker på å finne ut hva forsyninger og / eller utstyr barnet ditt vil være nødvendig å bringe. I mange tilfeller kan elementer som rappellering utstyr eller båtliv forsyninger bli gitt. Imidlertid kan barnet bli bedt om å bringe en sovepose, redningsvest, etc., så finn ut om disse kravene på forhånd.