O2c

Hvordan finne en leiesoldat selskap som ansetter

Mercenary selskaper ansette medarbeidere til å kjempe for kamp som etterspørselen øker. For å bli ansatt, må du ha en bakgrunn i militær kamp. Det er flere private militære selskaper som trenger leiesoldater for utleie. Det kan være litt vanskelig å komme inn, men med riktig bakgrunn, ferdigheter og kunnskaper du kan være i stand til å finne en leiesoldat selskapet å ansette deg. Her er noen nettsteder som du kan besøke for å komme i gang med å finne en leiesoldat selskap.

  • United PMC - United PMC er et nettsted som vil gi deg en generell oversikt på private militære selskaper. De har også en liste over leiesoldat selskaper som du kan sjekke ut om du er på utkikk etter en jobb som leiesoldat. Noen av selskapene på nettstedet er Eagle Aviation, Risk Advisory Group, Blackwater Europa, Northbridge Services Group og mye mer. Du kan også fylle ut et søknadsskjema på nettsiden og sende den inn til vurdering.
  • Private militære - Denne organisasjonen er også nyttig når vi leter etter en leiesoldat selskap å jobbe for. Du kan bla gjennom sin liste over entreprenører og private militære selskaper. Noen spesialiteter inkluderer risikoanalyse, militære og politi trening, forsvar intelligens og mange flere. Du kan også vise juridiske dokumenter, artikler, nyhetsbrev og forskningsrapporter på dette nettstedet.
    Du kan også gå direkte til nettsiden private militære selskaper for å sjekke om de har ledige stillinger som kan være av interesse for deg. Her er noen av de populære leiesoldat selskaper som kan være åpen for å ansette.
  • Blackwater klokke (XE klokke) - XE Watch spesialisert på å gi leiesoldater. De er spesialister i krig, konflikt og menneskerettigheter. Du kan kontakte selskapet for å se om de ansetter leiesoldater. De har mer eller mindre 20 000 soldater i deres selskap. Du kan slå opp søknadsprosessen på nettstedet.
  • Triple Canopy - Triple Canopy gir sikkerhetstjenester og risikostyring tjenester til ulike enheter, inkludert private selskaper, frivillige organisasjoner og andre kunder. Noen av de spesielle sikkerhetstjenester inkluderer støtte, beskyttende tjenester, opplæring, krisehåndtering og vurderinger. Vise informasjon om de tilgjengelige karrierer fra Triple Canopy på nettstedet. De har både drifts-og bedriftskunder jobber tilgjengelig.
  • Internasjonal stabilitet operasjoner foreningen - ISOA spesialiserer seg på fredsoperasjoner, og tilbyr tjenester som overvåking, medisinske tjenester, risikostyring, sikkerhet, satellittsporing og mange flere. Noen av selskapene som inngår i denne foreningen har Air Charter service PLC, Securiforce International Europe, LLC, Overseas Lease Group, Inc, Telum Protection Corporation og mange flere.


Hvordan finne en leiesoldat selskap som ansetter. Blackwater klokke (XE klokke).
Hvordan finne en leiesoldat selskap som ansetter. Blackwater klokke (XE klokke).

Dette er noen av de nettsteder som du kan besøke for å sjekke om de har noen ledige stillinger for deg. Hvis du har noen kontakter i militære spesielle operasjoner, kan du finne det lettere å lete etter en ledig jobb i noen leiesoldat selskaper. Du kan sette opp et intervju og gå gjennom søknadsprosessen gjennom kontakten. Sørg for at kroppen din er i god stand og at du har de ferdigheter som de vil være på jakt etter å bli en leiesoldat.