O2c

Hvordan finne en infrastruktur jobb

Helt siden president Obama til å produsere nye arbeidsplasser for den felles europeiske rammet av vanskelighetene med den nåværende økonomiske nedgangen, har det vært en voksende og jevn etterspørsel etter arbeidskraft i infrastruktur bransjen. For å løse problemet med folk mister jobbene sine, og for å gjenopprette forbruk, undertegnet den amerikanske regjeringen en tiltakspakke som spredte ulike infrastrukturprosjekter over hele landet. Dette betyr, vil at ulike infrastrukturprosjekter trenger en god tilførsel av arbeidskraft for å bygge veier, motorveier, broer, bygninger og annen infrastruktur som vil oppmuntre vekst og gjenoppbygge landet. Med vid forstand av ordet infrastruktur, vil finne en infrastruktur jobb først innebære en person definere hva jobben han kan gjøre og hvordan du søker om det. Her er noen detaljer som du trenger å vite for å lande en solid infrastruktur jobb.

Anleggsvirksomhet

Hvordan finne en infrastruktur jobb. Sivilingeniør.
Hvordan finne en infrastruktur jobb. Sivilingeniør.

Sivilingeniør. Bygge broer, veier og motorveier er de viktigste prosjekter i regjeringens retning i gjenoppbygge økonomien og landet. Som blir sagt, vil Civil Engineering ta kaken i form av arbeidskraft. Siden disse prosjektene er store i naturen, vil arbeidskraft bli etterspurt. Dette betyr at hvis du er ute etter anlegg jobber, så det bør egentlig være et stykke kake forutsatt at området har noen infrastrukturprosjekter i verk. Alt du trenger å gjøre er å se rundt og spørre på din rådhuset eller på private engineering og konstruksjoner bedrifter i ditt område. Jo større byen du er i, jo større prosjekter. Spørre rundt, og du bør i det minste kunne få en entry level sivilingeniør jobb.

Land undersøkelser. En annen fasett av hele infrastrukturen jobb boom det er trolig i etterspørselen i dag er landmåling. Alle store infrastrukturprosjekt må ha land undersøkelser gjort først. Så hvis du har de kvalifikasjoner for en landmåling jobb, så bør du lett komme i. Husk at for at du skal bli en landoppmåleren, må du ta kurs i landmåling og få registrert og godkjent som en profesjonell landoppmåleren. Hvis du allerede er, så alt du trenger å gjøre er å spørre på ditt lokale kommunale kontor, ingeniør-konsulentselskaper, og landmåling bedrifter. Disse jobbene er normalt på kontraktsbasis.

Verktøy

Verktøy. Fordelingen av vann og elektrisitet er av avgjørende betydning for regjeringen og det er derfor en stor del av budsjettet for infrastrukturprosjekter er allokert til å bygge bedre kloakk og kraftledninger. Å få en jobb på dette området, spørre og søke på de lokale energiselskapene eller på din rådhuset. Sjekk om det er noen ledige stillinger å fylle og søke om det.

Anleggsvirksomhet. Land undersøkelser.
Anleggsvirksomhet. Land undersøkelser.

Telekommunikasjon. Selv om disse infrastrukturprosjekter er normalt initiert og finansiert av private telekommunikasjon tilbydere, er det alltid et konstant behov for arbeidsplasser i dette området. Folk vil alltid trenge fasttelefon og mobil tilkobling slik at disse selskapene vil alltid prøve å forbedre sine tjenester med bedre infrastruktur.

Dette er noen av de områdene der det vil være enkelt for folk å lande infrastruktur jobber. For å fremme søket, kan du søke etter bestemte infrastruktur stillingsannonser på Internett ved å gjøre et søk på Craigs List eller monster.com . Sørg for å oppdatere din CV og ta noen ekstra klasser for å øke sjansene for å få jobb.