O2c

Hvordan finne en høyskole som tilbyr fjernundervisning

Hvis du er en travel person som ønsker å ta høyere utdanning på høyskole, eller noen som ønsker å delta på et statlig universitet i noen sted som Australia eller Canada, men du har ikke tid og ressurser til å reise, kan du melde deg på avstand læring. Under dette systemet, vil du være i stand til å registrere og motta undervisningsmateriell selv om du ikke er fysisk til stede i skolen. Fjernundervisning er gjort mulig gjennom Internett og andre former for kommunikasjonsteknologi.

Hvordan finne en høyskole som tilbyr fjernundervisning. Bestem hva programmet du ønsker og sjekke tilgjengeligheten på college etter eget valg.
Hvordan finne en høyskole som tilbyr fjernundervisning. Bestem hva programmet du ønsker og sjekke tilgjengeligheten på college etter eget valg.

Melde deg på fjernundervisning er ikke en uformell avgjørelse, og dermed må du være forsiktig i å velge en høyskole som tilbyr denne ordningen. Her er viktige ting å vurdere når finne en høyskole som tilbyr fjernundervisning:

  1. Bestem hva programmet du ønsker og sjekke tilgjengeligheten på college etter eget valg. Hvis du plukker voksenopplæring, må høgskolen der du vil melde tilbyr denne læreplanen. Vær oppmerksom på at ikke alle høgskoler som tilbyr fjernundervisning er sertifisert til å gjennomføre voksenopplæring.
  2. Kontroller om høgskolen du ønsker å sjekke ut er behørig akkreditert. Du kan bekrefte dette med Rådet for høyere utdanning akkreditering (Chea) eller US Department of Education. Hvis du lærer at høgskolen om dine preferanser er ikke på akkreditert listen, må ytterligere avklaring om nevnte skole har allerede søkt om akkreditering. Også finne ut mulig tid når sin akkreditering skyldes for utgivelse.
  3. Som alle allerede vet, er Internett en enorm kilde til informasjon og det er praktisk talt ingenting du ikke kan finne på nettet. Du kan utføre et nettsted til nettsted søk. Men for å gjøre jakten enklere, kan du besøke et college katalog nettsted hvor du kan finne en rull med høyskoler og universiteter og deres respektive profiler og nettadresser. En vanlig anbefalt nettsted er broadcast-live.com . Her finner du en liste over høyskoler som tilbyr fjernundervisning over hele landet og i utlandet. Athabasca University i Canada, Charles Sturt University i Australia, Kansas State University, University of Wisconsin og University of Southern Queensland i England er blant de universitetene vervet i den anbefalte nettsiden.
  4. Du kan ikke råd til å gjøre en feil i denne avgjørelsen, fordi så mye tid og penger står på spill. Derfor slette all tvil, og underbygge din dom ved å ringe høgskolen du ønsker å melde deg i. Spør etter navn på studenter som allerede har fullført programmet du ønsker å ta. Neste, snakke med disse elevene og se om deres vitnesbyrd passer dine forventninger de grader blir anbefalt.
  5. Be om en faktisk vurdering av pågående klasser, enten på nettet eller i selve klasserommet økter slik at du kan ha en idé om hvordan ekte instruksjon er levert.
  6. Studenter per instruktør forholdet er svært viktig. Det ideelle forholdet er ti til ett; tjue på ett er fortsatt god, men 30-1 er for mye. Noen høgskoler ansette en sentral instruksjonsvideo system hvor alle elevene er gruppert under en enkelt instruksjon program.
  7. Sørg for at tidsplanen vil tillate deg å personlig rapportere til skolen i løpet av eksamensperiodene. Hvis ikke, kan du like godt re-vurdere alternativene.
  8. Avklare om en tilbakebetaling er mulig. Hvis du ikke kan fullføre programmet uansett grunn, vil det være bra hvis du kan få en tilbakebetaling. Men ikke alle skoler vedta denne politikken.