O2c

Hvordan finne de beste lastebil kjører jobber

Som grunnlaget for den europeiske økonomien, lastebilsjåfører har betydelig ansvar for å levere nesten alle varer som brukes og selges i Europa. Fra tømmer til gressklippere, biler til ost og alt i mellom, lastebiler er den eneste metoden for kommersiell transport som kan levere varer direkte til forbrukere og bedrifter. Som et resultat, vil det alltid være behov for erfarne, trygge lastebilsjåfører uansett hva staten økonomien er i.

Hvordan finne de beste lastebil kjører jobber. Trening.
Hvordan finne de beste lastebil kjører jobber. Trening.

Her er hvor du finner de beste lastebiltransport jobber i bransjen hvis du er ute etter å starte en givende og innbringende karriere bak-hjulet.

Trinn 1

Trening. Hvis du er ny til lastebiltransport industrien, vurdere å delta på et akkreditert lastebil kjøreskole for å få opplæring. Du vil lære hvordan du trygt og effektivt drive en kommersiell lastebil, føderale og statlige forskrifter om lastebiltransport, og mye mer. Du bør selv få faktiske bak-hjulet trening med en erfaren sjåfør, slik at du kan få komfortabel å kjøre en kommersiell lastebil.

Mange anerkjente operatører og enda noen stater krever noen form for opplæring før du kan få din CDL eller leies på som et selskap driver. Avhengig av skolen eller opplæringsprogram du delta, kan trening vare alt fra tre til seks uker og koster mellom 1120€ og 2240€. Noen operatører selv har sine lastebiltransport skoler og kan garantere studenter som klarer å passere programmet en jobb som selskap lastebilsjåfør.

Trinn 2

Trinn 1. License.
Trinn 1. License.

License. Skaff din CDL (kommersiell førerkort) som er nødvendig i hver stat hvis du ønsker å jobbe som lastebilsjåfør. Møtende lastebil kjører skolen vil hjelpe deg å forberede seg kunnskaper og ferdigheter test som administreres av statens DMV. Kontakt din lokale DMV for å finne ut hvor mye CDL avgifter er i staten.

Trinn 3

CV. Lag en lastebil CV, spesielt hvis du er en erfaren sjåfør på jakt etter en ny jobb. Dette vil gi deg en mulighet til å fremheve dine tidligere erfaringer, ferdigheter og annen relevant informasjon som kan gjøre deg den ideelle arbeidstaker. Send din CV i sammen med noen jobbmuligheter eller innlegg du svarer på.

Trinn 4

Lokalt arbeid. Vurdere å kontakte lokale operatører i ditt område direkte for å se om de har noen åpne lastebil kjøring jobber. Be om å få snakke med den som er ansvarlig for innleie eller slå opp selskapets hjemmeside for å se om de legger ansette informasjon.

Trinn 5

Rekruttering. Arbeidet med en rekrutterer som kan hjelpe deg å finne relevante lastebil kjører jobber i ditt område. Det er også flere elektroniske ressurser du kan bruke til å hjelpe deg med å finne jobb. Mange lar deg opprette en profil eller fylle ut en søknad som beskriver din erfaring, kontaktinformasjon, og hva slags lastebil jobb du leter etter, de vil passere at sammen til bærere på jakt etter drivere som passer din beskrivelse.


En karriere i truckkjøring tilbyr jobbsikkerhet og variasjon. Lykke til med din jobbsøking!