O2c

Hvordan finne alternative skoler for suspenderte studenter

Barn som har blitt suspendert flere ganger fra videregående skole sannsynligvis ikke bør settes tilbake i det miljøet og om igjen. Resultatene vil uunngåelig være den samme. Hvis du er en forelder som sliter med en tenåring som får inn i en masse trøbbel på sin nåværende skole, bør du vurdere å sende ham til en alternativ skole. Denne artikkelen ser på fordelene med alternative videregående skoler for suspenderte studenter som trenger et annet miljø der for å lære.

Trinn 1

Alternative videregående skoler tilbyr elevene en ny sjanse. Studenter som har en tidligere historie med suspensjoner ofte slite med adgang til andre videregående skoler. Ingen synes å ønske å håndtere en betalingsudyktig barn. Men alternative videregående skoler tilbyr suspendert studenter en ny sjanse på en utdanning som er avgjørende for deres suksess utover skolen. Der andre skoler vil slå suspendert studenter bort, alternative videregående skoler har åpne dører for disse urolige elever.

Trinn 2

Alternative videregående skoler ikke press elevene så mye. Alternative videregående skoler ikke nærmer skolegang på akkurat samme måte som vanlige videregående skoler. Atmosfæren er en av mindre press, og færre klasse leksjoner. Studenter har tid til å jobbe i sitt eget tempo. Med mer selvstendig arbeid, elevene lærer på høyre tempo i alternativ videregående skoler, deres egen. Uten press for å konkurrere mot andre klassekamerater så mye, vil tidligere suspendert studenter kommer til å utmerke seg i sine egne veier.

Trinn 3

Hvordan finne alternative skoler for suspenderte studenter. Alternative videregående skoler tilbyr elevene en ny sjanse.
Hvordan finne alternative skoler for suspenderte studenter. Alternative videregående skoler tilbyr elevene en ny sjanse.

Suspendert studenter har mulighet til å oppgradere tidlig. Uten presset med å jobbe i samme tempo som de andre i klassen, kan tidligere suspendert studenter finner ut at de kan arbeide gjennom pensum raskere enn forventet. I sin tur, kan disse studentene har mulighet til å oppgradere tidlig. Det er mulig å fullføre en hel semester i en alternativ skole i bare 9 uker, med rett holdning og arbeidsmoral. Dette er spesielt nyttig for studenter som har kommet forbi starten av semesteret, eller har måttet ta av tid for familie eller medisinske grunner. Alle har mulighet til å fange opp, takket være selvstendig arbeid.

Trinn 4

Din suspendert barnet vil få den oppmerksomheten han trenger. Det kan bare være at den suspenderte barnet ble utagering på skolen fordi han eller hun ble frustrert med en funksjonshemming læring. Det er vanskelig å være i bunnen av klassen konstant. I alternative videregående skoler, lærere ikke vanligvis til stede leksjoner til hele klassen, slik at de er lettere tilgjengelig å arbeide en-mot-en med elevene. Dette er ideelt for barn som trenger bare litt ekstra hjelp for å forstå ideer. I tillegg, uten behov for å arbeide som en del av en gruppe, bør tidligere suspendert studenter finner ut at de ikke lenger flau av svakere ferdigheter. De kan da fokusere utelukkende på å tjene et diplom uten å bekymre gjennomsnittlig kommentarer fra utålmodige og Uncompassionate klassekamerater.  

Trinn 5

Suspendert studenter har fleksibilitet til å holde nede en jobb samtidig. Alternative skoler tilbyr også fleksibel planlegging. Dette er flott for eldre elever som foretrekker å holde nede en deltidsjobb i tillegg. Det er ikke nødvendigvis "sett" skoletid, slik at studenter kan delta når det er mest praktisk for dem.

Trinn 6

Alternative videregående skoler ikke press elevene så mye. Suspendert studenter har mulighet til å oppgradere tidlig.
Alternative videregående skoler ikke press elevene så mye. Suspendert studenter har mulighet til å oppgradere tidlig.

Er disse skolene opplært til å håndtere vanskelige elever. For å tilby enda mer trygghet til foreldre med suspenderte studenter, alternative skoler har også skolen sikkerhet Kontorer lett tilgjengelig for å håndtere konflikter. I tillegg er alle lærere opplært til å arbeide gjennom konflikter med elever. Det er det ideelle miljøet for den suspenderte barnet skal lære i.


Alternative videregående skoler har noen tilbakeslag. Det er ikke så mange utenomfaglige aktiviteter til suspenderte studenter, som er så ille fordi de tilbyr et utløp for ekstra energi. I tillegg tar det sterke fokuset på å skaffe et diplom litt moro ut av læring, noe som kan frustrere barnet ditt. Men positive av alternative skoler er åpenbare. Din suspendert barnet vil få mer oppmerksomhet, være i et miljø bedre egnet til å undervise ham og takle sine atferdsproblemer, og han vil ha fleksibilitet til å delta på alternativ skole når det er praktisk for ham.