O2c

Hvordan få video game designer utdanning og opplæring

I stedet for hele tiden du tilbringer i cyberspace spille videospill, hvorfor ikke bruke tiden på å lage din egen video spillet og bli en video game designer?

Ved å være et videospill designer

Ved å være en video game designer, fortsetter du å være en del av verden du elsker når du tjener og nyte det du gjør. Dessuten er det mange videospill jobber som venter på deg. Bare tenk på den siste revolusjonen i spillkonsoller. Dette markerte økt etterspørsel etter videospill karrierer som video programmerer, video spillutvikling og videospill testing.

Du kan til og med få bedre videospill jobber hvis du studerer godt og trene hardt. Så lenge du elsker video spillutvikling, du sikkert kan lykkes i et spilldesign karriere. Men hvordan kan du være den beste videospill programmerer eller videospill testing profesjonell uten nok kunnskap og trening? Så her, kompilere hva utdanning hjernen din trenger slik at du kan lage neste Counter Strike.

Hvordan få video game designer utdanning og opplæring. Få trening og bevise din video game designer ferdigheter.
Hvordan få video game designer utdanning og opplæring. Få trening og bevise din video game designer ferdigheter.

En. Få utdannet. Lage dataspill er egentlig en veldig sofistikert prosess. Du er pålagt å vite mye før du endelig kan lage din aller første video game program. Selv selvstudium vil være nyttig i å forberede deg for dette neste store tingen, likevel, å få en guide til å lære deg er den beste. Det er derfor melde deg på et studium anbefales. Her er noen av kursene som kan være nyttig i forberedelse til eventuelle videospill design karrierer:

  • Dataprogrammering. Ingen spillutvikler kan lage et spill uten å vite hvordan å være et videospill programmerer og å lage programvare.
  • Dataanimasjon. Dette kurset kan være den mest interessante fordi dette vil lære deg hvordan å lage tegnene for spillet.
  • Informatikk. Kurset er lik Computer Programming. Men tenk på dette som mer avansert versjon, fordi den går inn i teorien bak programmeringsspråk.

Disse kursene er bare noe av det du kan ta for utdanningen din forberedelse. Utforske andre alternativer for å se det beste kurset som passer din smak. Få vite mer informasjon også om ulike skoler. Skolene vil være store påvirkninger på læring.

Ved å være et videospill designer. Lærling / praksisplass.
Ved å være et videospill designer. Lærling / praksisplass.

2. Få trening og bevise din video game designer ferdigheter. Landing en spilldesign karriere uten å bevise hva du kan gjøre er svært vanskelig. Det er derfor du må ha litt trening og bruke den teoretiske informasjonen du har lært fra skolen før du går inn i den virkelige kampen. Her er noen forslag til hvor du kan få din trening:

  • Lærling / praksisplass. Spilldesign selskapene vil være veldig glad for å trene nybegynnere som deg. Dessuten var store spillutviklere akkurat som deg en gang. Gjennom dette, kan de oppdage nye talenter og bidra til å utvikle det talentet for gjensidig nytte.
  • Lag og del dine spill online. Mange mennesker vil være interessert i å laste ned spillet ditt og gi kommentarer. Ikke bekymre deg for nedlasting, fordi mye av fil-hosting nettsteder kan brukes gratis deling av videospill.

Etter det, kan du endelig nyte spenningen av å skape en annen slagmarken. For ikke å nevne den høye lønnen du kan forvente fra bare nyte ting du virkelig elsker å gjøre og ville virkelig elske å bli - et videospill designer.