O2c

Hvordan få opplæring for helikopter vedlikehold

Hvis noen ønsker å engasjere seg med luftfart mekanikk og luftfart vedlikehold, er spesialisert opplæring er nødvendig. Den trenger kjedelig trening for å forstå og tilegne seg sett av ferdigheter som trengs, si, for helikopter eller annen avionikk vedlikehold.

For de siste årene

For de siste årene har det vært en nedgang på mennesker inn dette feltet. Årsaker til dette er knyttet til den høye sikkerhetsrisiko at det innebærer på toppen av en heller kostbar trening den trenger. Dette er liksom ansett som en svinnende yrke, ennå, har kontinuerlige kampanjer for å fremme det blitt gjort av profesjonelle luftfart vedlikehold Association eller PAMA. Bevissthet bestrebelser er sponset av PAMA å oppmuntre flere mennesker til å begi seg ut i luftfarten trening ved å sette opp seminarer at interesserte kan delta. De samarbeider også med offentlige etater for å opprettholde betydningen av karriere innen luftfart.

I tillegg til denne

Hvordan få opplæring for helikopter vedlikehold. Sjekk fasilitetene på skolen.
Hvordan få opplæring for helikopter vedlikehold. Sjekk fasilitetene på skolen.

I tillegg til dette, har student stipend programmer er igangsatt for å tildele fortjenstfull kandidater i dette feltet. Dette programmet for å hjelpe dem som er på jakt etter denne karrieren skuldre skolepenger, rekvisita, bøker og andre diverse utgifter. Denne flotte muligheten opererer på en fair-go politikk som gir fortjenstfull mennesker uansett farge, rase, religion og nasjonal opprinnelse.

Derfor, hvis du er interessert i å forfølge denne karrieren, så det bør ikke være noen grunn til å holde deg tilbake. Over andre hensyn i læretiden din, bør du sette en premie i å velge den skolen du ønsker å melde deg i. Her er følgende faktorer du bør sjekke.

  1. Sjekk fasilitetene på skolen. Er det nok helikoptre som kan imøtekomme alle elevenes behov? Husk at mangel på sådan kan hindre dine leksjoner og læring produktivitet.
  2. Snakk med instruktørene på skolen. Hvis de virker fornøyd med hvordan skolen drives samt anleggene de har, så det er et godt tegn.
  3. Sjekk skolens bestått sats. Hvis de har en høy en, så det betyr at de er effektive i denne spesialisert trening. En lav passerer rente indikerer at det kan være noe mangler i undervisningen - teori eller praksis likt.
  4. Kjør gjennom pensum. Sammenlign det med standard leksjoner som nasjonale avionikk krever. Du bør gå for institusjoner som vil utstyre deg med komplett og intensiv opplæring for å sikre at du lykkes i dette yrket.
  5. C pokker skolens forsikringsselskap. Noen ganger kan de bidra til studentens ansvar dersom noen regress eller ulykke skje i løpet av treningen.
  6. Spør om helikoptrene blir vedlikeholdt på en jevnlig basis. Dette er en svært viktig sikkerhetsforanstaltning.
  7. Sjekk antall timer som kreves for å få en pilot sertifikat. En normal 55 timer flytid vil være tilstrekkelig for en flyger og 65 timer for en ikke-pilot. Hvis det går utover det og treffer 90-100 nødvendige timer, så de er nok bare at du må betale for mer for å øke sine inntekter.
  8. Sjekk deres alumni hjemmeside. Se etter svar og attester fra sine eks-studenter. Dette vil fortelle deg om de har en god eller en dårlig rykte. Hvis du liker det du leser, så er det et godt tegn.

Snakk med instruktørene på skolen. Sjekk skolens bestått sats.
Snakk med instruktørene på skolen. Sjekk skolens bestått sats.

En karriere i helikopter vedlikehold og andre relaterte felt i luftfart mekanikk er en lukrativ profesjon. Lønn er relativt høy, og sysselsettingen er selvoppfyllende. Så før du melde deg på spesialiserte skoler, sjekk de ovennevnte betraktninger først for å sikre at du har en flying fremtid foran.