O2c

Hvordan få karrierer i animasjon

Så du ønsker å bli den neste Walt Disney eller kanskje du drømmer om å ha din egen Warner Bros En karriere innen animasjon vil være første skritt for å gjøre din drøm tegneserie, selvfølgelig det er, etter å ha deltatt klasser. Hvem vet, kanskje du bli en del av det kreative teamet til å jobbe på neste Simpsons.

Hvordan få karrierer i animasjon. Men før du blir en god animatør for noen av disse yrker.
Hvordan få karrierer i animasjon. Men før du blir en god animatør for noen av disse yrker.

Det er en god ting at vår multimedia verden er krevende flere animatører. Du kan finne din karriere i filmer, internett, tv, multimedia produksjon, arkitektur, visualisering, interiørdesign, og mye mer etter et år eller to av opplæring i skole eller høyskole.

  1. 2-d animatør. Ja, kan du fortsatt jobbe som en 2-D animatør i denne 3D-verden. Det er likevel verdt det å begynne å være en 2-D animatør siden dette er en viktig trening for 3-D animasjon og andre yrker innen animasjon. Hvis du ønsker å ha denne karrieren, må du utvikle dine tegneferdigheter gjennom livet å tegne, lage komposisjoner, og gjør kurs om perspektiv. Du kan også få i oppgave for karakter design, doping, slugge, storyboards, modellering og animasjon.
  2. 3-d animatør. Ditt arbeid som en 3-D animatør vil mest sannsynlig være som for 2-D animatører bare at du må bruke mer tid på å jobbe med datamaskiner. 3-D animatører også gjøre tegning, karakter design, komposisjon, og mye mer. De vil gjøre modellering, lyssetting og teksturering også. Men alle disse vil bli utført i en 3-D miljø, vanligvis med hjelp av et spesielt dataprogram.
  3. Inbetweener. Du kan starte din karriere innen animasjon gjennom å hjelpe animatører og deres assistenter gjøre sine oppgaver. Dette er kanskje ikke synes å være en svært lovende jobb til å begynne med, men å være en inbetweener er et svært viktig skritt for avansement i en karriere innen animasjon. Du vil bli opplært og lære mer fra de store animatører og animasjon assistenter du vil håndtere.
  4. Layout artist. Hvis du ikke kan gjøre det bra på karakterer, deretter en layout artist jobb vil være perfekt for deg. Layout kunstnere er i ansvaret for å skape bakgrunnen av animasjon for å gjøre animasjonen blir levende. Utforminger bør gjøres omhyggelig fordi disse er viktige for posisjonering samt animasjonen perspektiv.
  5. Storyboard artist. Dette er kanskje den mest utfordrende karriere innen animasjon. Som et storyboard artist, vil du få i oppgave for klippe, lime, tegne, rask skisse, og mye mer. Alle disse oppgavene må være helt riktig for historien manus. Mer enn det manuelle arbeidet, storyboard artister må jobbe med hjernen deres godt også. De trenger for å planlegge skuddene, visualisere historien, og opprettholde kontinuiteten av skuddene.

Ditt arbeid vil sikkert være morsom selv om hver av disse yrker krever mye kreativitet. Du vil ha muligheten til å samhandle med mange kreative sinn og lære av dem. Det vil også være bedre enn å delta på opplæring i skoler eller høyskoler.

Men før du blir en god animatør for noen av disse yrker

Men før du blir en god animatør for noen av disse yrker, bør du likevel få en god jording fra formell utdanning. Bekymre deg ikke mer om dette fordi mange skoler tilbyr nå animasjon kurs. Det er også animasjon kurs på nettet, i tilfelle du ikke har tid til å gå i vanlige klasser hver dag.