O2c

Hvordan få jobber i energiledelse sektor

Den energiledelse sektor er generelt ansvar for revisjon

Den energiledelse sektor er generelt ansvar for revisjon, utvikling og vedlikehold av maksimal effektivitet av bruk og flyt av energi gjennom et system. Dette er spesielt relevant i dag som mennesker, selskaper og selv staten og byen regjeringer blir mer miljøvennlig og økologisk bevisste og derfor søker måter å effektivisere sine systemer og prosesser. Flere og flere planer for en "grønnere" verden blir begrepsfestet, og sammen med den, er mer arbeidskraft til å gjennomføre disse planene blir nødvendig.

Hvordan få jobber i energiledelse sektor. Energieffektive prosjektledere.
Hvordan få jobber i energiledelse sektor. Energieffektive prosjektledere.

Noen eksempler på jobber i energiledelse sektor omfatter følgende:

  1. Energirådgivning. Det er jobben til energi konsulenter for å revidere dagens systemer og prosesser, og gjennom sin analyse formulere planer om hvordan å gjøre disse mer energieffektive. De vil også plan for gjennomføring av sine forslag, ved hjelp av kostnadseffektive tiltak på måter som ville maksimere tilgjengelige energiressurser. Stillingstitler under denne kategorien omfatter løsninger konsulent, effektiv energi konsulent, ressurssparing og effektivitet manager. De kan også produsere håndbøker for ansatte å spre kunnskap om energieffektive prosedyrer. For å være en energi-konsulent, er kunnskap i følgende felt trengs: mekaniske systemer, bygge kontroller, energieffektivisering, relevant programvare og belysning effektivitet, blant andre.
  2. Energieffektive prosjektledere. Energieffektive prosjektledere generelt er ansvarlig for administrasjon av spesifikke (og kanskje kortsiktig) prosjekter og selskapets programmer. En del av sitt ansvar kan omfatte intensiv planlegging og deltakelse i alle aspekter av det prosjektet herunder forslag utvikling, mulighetsstudier, produktutvikling og salg overvåking.
  3. Energi kontroll teknikere. Del av ansvaret til en tekniker som spesialiserer seg på energi-kontroller er å gjennomføre intensiv energi overvåking for å vurdere grunnlinjen utgifter rate av selskapet på slike aspekter som HVAC (Heating, Ventilation and Air Conditioning) og andre strømkrevende enheter . Gjennom denne analysen, bør de være i stand til å danne seg et begrep metoder for hvordan å bedre betjene og vedlikeholde verktøy for å maksimere energi og ressurser. Andre stillingstitler til dette er systemer tekniker, eller måling og verifisering tekniker.
  4. Energi analytiker. En energi analytiker som oppgave å analysere bygningen og systemer data og forskning muligheter for ytterligere å spare på energi, inkludert levedyktige og praktisk fornybar energi alternativer. The Association of Energy Engineers (AEE) gir standarder for personal og opplæring i dette spesialiserte sektor.

De generelle kravene for å forfølge en karriere i energiledelse sektoren omfatter en bachelorgrad i ingeniørfag (eller tilsvarende erfaring i energiledelse felt) fra en overlegen universitet eller institutt, grundige systemer og tjenester kunnskap, relevant teknisk bakgrunn, og ferdigheter i dataprogrammer applikasjoner. Et sertifikat in Management Engineering er ofte foretrukket. Det finnes alternativer, men å ta spesialiserte sertifikat kurs fra samfunnet høgskoler som tilbyr opplæring for energieffektivisering yrker.

En god kandidat må være analytisk

Den energiledelse sektor er generelt ansvar for revisjon. Energi kontroll teknikere.
Den energiledelse sektor er generelt ansvar for revisjon. Energi kontroll teknikere.

En god kandidat må være analytisk, en kreativ problemløser og være i stand til å tenke ut-of-the-box for å konseptualisere mer effektive metoder. De må også forstå forretningsprosesser. Kandidaten må også være i stand til å jobbe med et team og å overvåke et team også.

Hvis du planlegger å bli en del av energiledelse sektor, vet at etterspørselen etter slike jobber er forventet å øke i de nærmeste årene. Tenk på det: du vil ikke bare tjene ditt levebrød, du bare kan være i stand til å gi en hånd i å redde jorden, så vel.