O2c

Hvordan få en NCAA idrettsstipend tilbudet

Hvert år

Hvert år titusenvis av high school-elever kjemper om NCAA atletisk stipend. Noen studenter håper at en NCAA stipend vil være det første skrittet mot en lukrativ karriere i profesjonell idrett, mens andre ser et stipend som den eneste muligheten de har til å få en høyskole utdanning. Uansett din egen motivasjon er, vil disse tipsene gi deg en ide om hva du trenger å gjøre for å bedre sjansene dine for å motta et stipend tilbudet.

  1. Begynne å legge grunnlaget så snart som mulig. Selv om jakten på atletisk stipend er ofte ansett for å være en senior år aktivitet, er realiteten at mange studenter begynne forberedelsene så tidlig som freshman året på high school. Disse forberedelsene omfatter typisk praktisere din sport og trene selv under off season, identifisere flere høgskoler som du ønsker å delta og finne ut hvilke ferdigheter og personlige egenskaper disse skolene ser etter i stipend idrettsutøvere, og utvikle og opprettholde gode studievaner slik at akademisk valgbarhet blir aldri et problem for deg.
  2. Delta leirer og invitationals. Mange høyskoler og universiteter vert sommerleirer eller spesielle invitt arrangementer for prep studenter rundt om i landet. Ved å delta på disse hendelsene, vil du være i stand til å møte college trenere og ledere medarbeidere, nettverk med andre topp high school idrettsutøvere, og få en idé om hvordan du stable opp mot konkurransen.
  3. Gjør deg kjent med rekruttering politikk. NCAA har svært strenge retningslinjer for hvor mye kontakt som potensielle high school rekrutter kan ha med college trenere og andre skolen tjenestemenn. Hvis du bryter noen av disse retningslinjene, kan du sette din stipend valgbarhet. Dagens politikk kan bli funnet i en håndbok som heter "The NCAA Guide for College-Bound Student-utøveren", som er tilgjengelig som en gratis nedlasting i PDF-format på www.ncaa.org. Sørg for å overholde alle regler i boka, og følge prosedyrene for registrering i NCAA Clearinghouse.
  4. Hold mindre kjente skoler i tankene. Med mindre du er blant landets mest elite utøvere i idretten din, bør du ikke begrense stipend søk kun til de beste skolene. For eksempel, hvis du er en fotballspiller, kan det være morsomt å drømme om å spille på USC, Texas, eller Notre Dame. Men på et tidspunkt må du spørre deg selv om du har en realistisk sjanse til å vinne et stipend til en av disse skolene. Hvis svaret er "Nei", og deretter vurdere å gå etter et stipend fra en mindre fremtredende program som New Mexico State eller Middle Tennessee. Du kan også være lurt å utvide søket til å omfatte NCAA Division I-AA skoler (Southern Illinois, Grambling stat, Cal Poly, etc.) og NCAA Division II skoler (Kentucky State, Minnesota-Duluth, West Virginia Tech, etc.).
  5. Sette sammen en portefølje. Mange stipend håpefulle er feilaktig inntrykk av at høgskoler og universiteter aktivt overvåke alle prep program i landet. Men sannheten i saken er at ingen skole har tid eller personell til å gjøre det. Hvis du vil college trenere å vite at du fortjener et stipend, så må du vise dem. Dette kan oppnås ved å skape et faglig og atletisk portefølje som vil fungere som et markedsføringsverktøy. Du bør inkludere et personlig brev til coach som forklarer hvorfor du ønsker å spille for hans eller hennes team, et høydepunkt video av dine beste spiller, brev av anbefaling fra din nåværende trenere, og en CV som inneholder relevant faglig og atletisk informasjon. Du vil sende denne pakken ut til trener for alle lag du er interessert i å spille for, så sørg for å gjøre nok kopier av alt materialet.
  6. Besøk studiesteder og intervju med trenere. Hvis en trener er tilstrekkelig imponert over spillet opptakene og portefølje, vil du motta en invitasjon til å komme til campus på offisielt rekruttering besøk. Under oppholdet ditt, vil du få en sjanse til å se hvordan livet på skolen ville være like. Du får til å sitte i på klasser, møte og snakke med nåværende gruppemedlemmer, og omvisning lagets praksis og spill fasiliteter. Du vil også ha et intervju med hovedtrener eller en topp assistent slik at han eller hun kan vurdere din personlighet og oppførsel.

Hvis alt går bra

Hvordan få en NCAA idrettsstipend tilbudet. Begynne å legge grunnlaget så snart som mulig.
Hvordan få en NCAA idrettsstipend tilbudet. Begynne å legge grunnlaget så snart som mulig.

Hvis alt går bra, kan du få et stipend tilbud på flekken. Selv om du ikke får et tilbud under ditt besøk, det betyr ikke at du ikke vil til slutt få en. Tross alt, er National Signering dag for nye rekrutter ikke før 1. februar og noen trenere liker å vente til november eller desember for å gjøre sine endelige tilbud.