O2c

Hvordan evaluere arbeidet med grafiske designere

Så mange mennesker nå prøver seg på grafisk design

Så mange mennesker nå prøver seg på grafisk design, enten de kjøpte formell opplæring for det eller ikke. Nå er det ingenting galt med amatør grafisk designer, noen ganger arbeidet produsert innenfor denne avenue kan være den mest kreative, forfriskende og "out-of-the-box" ting rundt. Det bringer oss til spørsmålet: hvordan kan vi effektivt evaluere arbeidet grafiske designere?

Før du setter ned noen retningslinjer

Før du setter ned noen retningslinjer, er det viktig å merke seg at grafisk design, som de fleste andre kunst-domener, er i utgangspunktet resultater orientert. Dette betyr bare at selv om designernes opplæring og utdanning gi deg en idé om hans nivå av kvalifisering, er det bare av det endelige produktet som du kan gi et endelig evaluering av sitt arbeid. Det er derfor det er viktig at før du leie en grafisk designer, ta deg en titt på sin portefølje slik at du kan fortelle om hans kunstneriske stil, metoder, og til og med mediet han vanligvis jobber med passer ham for den jobben du har i tankene.

Si at du har endelig ansatt en grafisk designer, og han er ferdig med å lage design som du har fastsatt, hva er noen faktorer å vurdere å hjelpe deg å vurdere det?

Hvordan evaluere arbeidet med grafiske designere. . Sin estetiske appell.
Hvordan evaluere arbeidet med grafiske designere. . Sin estetiske appell.

. Sin estetiske appell Dette er trolig den mest grunnleggende, det er den faktoren som du vil observere når du kommer inn i visuell kontakt med design. Faktorer som er inkludert er skriften (type og størrelse), farger, bilder, layout, og mediet. Et tips er å huske hva ditt inntrykk er av en design første øyeblikk du har sett det. Visste fargene streiken deg som for intens? Gjorde den fargekombinasjoner produsere en effekt som antydet svakhet eller svakhet? Oppsettet var for forvirrende, eller altfor organisert slik som å bli stemplet som fantasiløs? Oftere enn ikke, første inntrykk produsere den mest varig effekt, så det er viktig å være oppmerksom på utformingen første inntrykk på deg.

Dens effektivitet for å oppfylle sitt formål. Hva er hensikten med utformingen? La oss si at det er for markedsføring. Hvis dette var tilfelle, ville du trenger for å vurdere design basert på sin effektivitet som et markedsføringsverktøy. Appellerer det til sin målgruppe (for eksempel ikke bruke det ord, bilder, farger at målgruppen ofte er relatert til)? Betyr det effektivt reflektere hva produktet står for - eller med andre ord, er det samsvar mellom produkt og design? Hvis du var en forbruker, vil du bli flyttet til å kjøpe produktet på grunn av design?

Husk, det er mange spørsmål du kan stille deg selv når du analysere design, basert på dens evne til å oppfylle sin gitt formål. Den sikreste måten her er å holde en idédugnad med troverdige mennesker, så du kunne liste relevante spørsmål og kriterier.

Dens medium for presentasjon. Vanligvis

Dens medium for presentasjon. Vanligvis, når en designer sender sitt arbeid, er det trykt på den beste kvaliteten papir og i høy kvalitet blekk. Hva hvis designen er ment å bli utvidet til billboard størrelse? Du må overvåke byggingen av den endelige, sluttproduktet å sørge for at det fortsatt opprettholder den høyeste kvalitet mulig. Bruke billboard eksempel, ville du ikke vil at den skal komme ut all pixelated eller tørt utseende fordi det viste seg at design ikke er hensiktsmessig estetisk for større-enn-livet recreations. Også, sjekk den ut for mindre feil i utskrift (hvis det er kapasitet i enkelte områder, eller noen fine linjer der det ikke bør være).

Andre praktiske aspekter. For eksempel

Så mange mennesker nå prøver seg på grafisk design. Dens effektivitet for å oppfylle sitt formål.
Så mange mennesker nå prøver seg på grafisk design. Dens effektivitet for å oppfylle sitt formål.

Andre praktiske aspekter. For eksempel, hvis designen er ment å være mobile, bør det ikke har tung eik veier 20 pounds som en del av komponentene. Pass på å tydeliggjøre hvordan utformingen skal brukes og presenteres, slik at designeren ville være i stand til å arbeide med riktig medium. Dessuten kan du analysere designer basert på hans evne til å arbeide innenfor den gitte budsjettet og gitt tidsramme. Of course, for din del, du må være veldig tydelig om dine forventninger og retningslinjer som han har å følge. Husk, bare fordi en grafisk designer er resultatorientert, som han er ansatt i en profesjonell kapasitet han er ventet å demonstrere riktig arbeidsmoral og for å overholde de angitte instruksjoner, så vel.

Dette er bare noen retningslinjer for å hjelpe deg å vurdere en grafisk designer arbeid. Som et siste ord, sørg alltid for å holde et åpent sinn og å bruke sunn fornuft.