O2c

Hvordan du velger en undertøy festen konsulent

En dameundertøy hjem fest er en unik ta på å kaste en girly komme sammen. Det er et stort tema å ha for en bachelorette party, eller hvis du bare vil ha en morsom kveld med dine beste venninner.

Hvis du vil ha en dameundertøy festen

Hvordan du velger en undertøy festen konsulent. Gå til din favoritt dameundertøy assistent.
Hvordan du velger en undertøy festen konsulent. Gå til din favoritt dameundertøy assistent.

Hvis du vil ha en dameundertøy festen, må du ha en dameundertøy festen konsulent. Dette er den personen som skal gi undertøy som alle gjestene kan prøve på. Det må være noen som kan gjøre andre kvinner føler deg komfortabel om kroppen sin og friske opp en kjedelig atmosfære.

Her er hvordan du velger en undertøy festen konsulent.

  • Be om henvisninger. Den beste og enkleste måten å finne noen som kan være konsulent ved undertøy partiet er å spørre noen som har jobbet med en slik person i det siste. Henvisninger er alltid den beste måten å gå fordi du har faktisk tilbakemeldinger om hvordan personen er. Hvis du ikke kjenner noen som har kastet en dameundertøy fest før, sjekk med en brude arrangør.
  • Gå til din favoritt dameundertøy assistent. Hvis det er et sted hvor du alltid handle for BH, undertøy og andre unmentionables, spør salgskonsulent. Butikken kan faktisk tilby tjenesten for en nominell avgift eller kanskje til og med gratis. Du kan sannsynligvis også be om din favoritt selgere eller arbeide direkte med eieren av undertøy boutique om hun er tilgjengelig.
  • Sjekk ut den lokale voksen butikken. Hvis det er en butikk i din by eller nærliggende byen som selger racy elementer for voksne, går det ber sjekk ut ansatte. Valg av undertøy vil åpenbart være mer dristige, men det bør legge et ekstra element av moro. Tross alt, det er ikke hver dag at noen kaster en dameundertøy fest, så du kan like godt gå ut.
  • Prøv å se på nettet. Gjør et Google-søk og se hva alternativene er tilgjengelige i ditt område. Hvis du bor i eller i nærheten av en storby, vil det være enkelt å finne en dameundertøy fest konsulent. Du kan også prøve Craigslist eller sjekk multiplisere eller Facebook-sider på noen som annonserer. Sjekk ut de tjenestene som tilbys i tillegg til som prisklasse for tjenestetilbudet.
  • Gå med noen som er kunnskapsrik. Det er viktig at du går med noen som vet hva hun skal. Hun bør vite hvordan man kan måle en kvinne for hennes BH og truse størrelse. Hun bør også ta sin egen målebånd. I tillegg bør hun også være i stand til å forklare forskjellene i materialer, konstruksjon og funksjoner av ulike sett med undertøy. Hun bør også være i stand til å finne stykker som vil være mest flatterende til forskjellige typer kroppen.
  • Få noen som kan gjøre du føler deg komfortabel. Bortsett fra kunnskap eller erfaring, bør dameundertøy fest konsulent får du ha en behagelig personlighet. Hun burde være i stand til å gjøre sjenerte kvinner komfortable, spesielt siden partiet kan medføre du prøve forskjellige stiler foran andre kvinner, eller salongen rundt i undertøy og silkeaktig dameundertøy. Snakk med konsulenten. Hun bør ikke gjøre nedsettende bemerkninger om andres kropper, men kunne gjøre andre kvinner føler seg sexy og selvsikker.
  • Sjekk ut de tilgjengelige valg. Til slutt skal undertøy konsulent kunne bringe et bredt spekter av stilarter og størrelser å velge mellom. Det vil ikke være morsomt hvis det ikke er noen størrelser er tilgjengelig eller hvis design er billig eller lite flatterende. Kontroller kvaliteten på undertøy og antall stiler tilgjengelig. Sjekk fargealternativer av forskjellige stilarter. Det bør være noe for alle.


Ha det gøy på undertøy party!