O2c

Hvordan du starter et kontor bursdag klubb

Mange tilbringer mesteparten av sitt liv på kontoret

Mange tilbringer mesteparten av sitt liv på kontoret. Fra ni om morgenen til fem på ettermiddagen, vil du sannsynligvis være i selskapets kontor der du jobber, og folk som du vil møte oftest er dine kolleger. En av de beste måtene å gjøre på kontoret atmosfæren mer vennlig og lys er ved å etablere et kontor bursdag klubb. Med et kontor bursdag klubb, alle kan tonehøyde og hjelpe når feirer en kollega bursdag. Her er noen måter hvordan.

Hvordan du starter et kontor bursdag klubb. Birthday party forberedelser.
Hvordan du starter et kontor bursdag klubb. Birthday party forberedelser.

  • Spør rundt. Først av alt, må du spørre folk om de ønsker å sette opp et kontor bursdag klubb i første omgang. Det er noen kontorer der folk er svært nær hverandre, og vil liker ideen, sannsynligvis fordi de allerede forberede seg på andre folks bursdager, og ideen om et kontor bursdag klubben bare gjør dette enklere. Det er imidlertid noen andre kontorer der et kontor bursdag klubb ideen ikke kan tas opp så ivrig. Hvis du arbeider i en svært stort kontor, kan det være lurt å begrense omfanget til en avdeling, og det kan være lurt å sende dine kollegaer i stedet.
  • Bidrag. Hvis du får en enighet om at kontoret bursdag klubben skal startes, du da trenger å diskutere hvilke bidrag de folk på kontoret må gjøre for kontoret bursdag klubben. Husk at du trenger penger for å ha noen penger til å kjøpe bursdag kake, bursdagskort, og den andre parten behov for personen som har bursdag. Dette er hele poenget bak på kontoret bursdag klubben. Hvis du har et stort kontor med mange arbeidere, fem til ti dollar hver måned vil vanligvis være nok. Hvis du har en mindre kontor med bare et par av arbeidere, kan det være lurt å øke mengden av penger som skal bidratt. Sørg for at du også tildele en kasserer for klubben. Kassereren skal samle inn og sikre penger for klubben. Skattene må også ha en loggbok der notater på hvor pengene blir brukt er skrevet. På denne måten vil det være åpenhet innenfor kontoret bursdag klubben.
  • Kalenderen. Deretter må du få en stor kalender som du kan plassere på kontoret salongen. Kalenderen vil være der du vil blyant i navnet av arbeiderne på kontoret, i de tilsvarende fødselsdager. Denne måten, når noen har bursdag kommer opp, vil alle bli minnet om det og kan forberede seg på forhånd.
  • Birthday party forberedelser. Når noen bursdagsselskap kommer opp, kan folk på kontoret får noen penger fra fondene som kasserer har samlet og deretter bruke disse midlene til å kjøpe en gave til den personen som feirer sin bursdag, og kjøpe en kake samt noen drinker som alle kan nyte på kontoret.


En bursdag klubb er en fin måte for arbeidere i ett kontor å føle seg mer komfortabel på hverandre gjennom bursdagsfeiringer. Og fordi alle feirer sin bursdag hvert år, vil alle ha en sving på bursdagen klubben.