O2c

Hvordan du starter en skole nyhetsbrev

Å starte en skole nyhetsbrevet er en utrolig givende forsøke

Å starte en skole nyhetsbrevet er en utrolig givende oppgave. Det er utrolig at elevene ikke gjør det oftere. For amatør forfattere og journalister, er det et flott sted å skjerpe sine respektive ferdigheter og bli anerkjent i det offentlige. Det forbereder alle som er involvert i produksjonen for deres fremtidige karriere eller virksomheter. På mange måter er det mye bedre enn en tørr gammel rapport kort eller brev av anbefalingen. Det er den slags "på jobben trening" som en student kan få midt i selv mens de fortsatt på skolen.

Hvordan du starter en skole nyhetsbrev. Ta en god titt på dine ferdigheter, interesser, lidenskaper og ambisjoner.
Hvordan du starter en skole nyhetsbrev. Ta en god titt på dine ferdigheter, interesser, lidenskaper og ambisjoner.

Hvis du liker ideen om å starte din egen skole nyhetsbrev, er det noen ideer du bør vite og ferdigheter du bør ha. Her er noen av de viktigste:

Ta en god titt på dine ferdigheter

Ta en god titt på dine ferdigheter, interesser, lidenskaper og ambisjoner. Vær så spesifikk som du muligens kan. Hva er dine største ferdigheter? Noen mennesker er bedre redaktører enn forfattere, bedre forfattere enn fotografer. Når du har startet nyhetsbrevet, kan du ta på seg en rolle som gjør den beste bruk av dine personlige styrker. Også forestille seg hvordan nyhetsbrevet passer inn i dine langsiktige mål, din personlige "store bildet". Styr nyhetsbrev (samt resten av skolen din karriere, for den saks skyld) mot ditt langsiktige drøm. Drømmen din kan enten være en karriere eller en bedrift. Uansett, få mest mulig ut av nyhetsbrevet ved å justere den mot den drømmen.

Få riktig desktop publishing programvare. Det er umulig å liste alle alternativene her. Noen av de mer kjente er Microsoft Office, Adobe Creative Suite, og Quark Express. Disse er alle ganske kjente de fleste allerede vet hvordan du bruker dem.

Å starte en skole nyhetsbrevet er en utrolig givende forsøke. Få riktig desktop publishing programvare.
Å starte en skole nyhetsbrevet er en utrolig givende forsøke. Få riktig desktop publishing programvare.

Men siden skolen nyhetsbrev er vanligvis kjører på et veldig stramt budsjett, kan det være en veldig god idé å lære å bruke noen av de gratis desktop publishing programvare pakker der ute. Som et alternativ til Microsoft Office, kan du bruke programvaren bunt av OpenOffice.org. Det er mer eller mindre en klone av MS Office. Som MS Office, har OpenOffice.org også en tekstbehandler, et regneark, en rudimentær database, og en presentasjon maker. Det bør ikke ta for mye tid å lære disse programmene. De ser veldig mye som sine Microsoft kolleger.

Utforme en fin mal for nyhetsbrevet. Hvis du er en artist, kan du gjøre det selv. Eller kanskje du kan be om hjelp fra en klassekamerat, din familie, eller enda en ansatt. Du trenger ikke å gjøre dette ofte, når du har din nyhetsbrevmal, du skal bruke som design over og over igjen. Alt du egentlig trenger å følge for hver nye utgivelse er å åpne opp malen, og slippe i tekst og bilder som du ønsker å bruke.

Når du får mer dyktig på å bruke desktop publishing programvare

Når du får mer dyktig på å bruke desktop publishing programvare, vil du lære hvordan du gjør endringer i nyhetsbrevet layout mens du arbeider i malen du bruker. Dette lar deg lage variasjoner over samme grunnleggende visuell tema. Det gjør nyhetsbrevet ser mer profesjonelt og interessant.

Bruke gratis online tjenester for å øke nyhetsbrevet. Åpne en konto på YouTube og laste opp videoer for å supplere din skriver nyhetsbrevet. Det er enkelt, gratis og gjør dine historier vare lenger i hodet av leserne.