O2c

Hvordan du skal fylle ut et statlig tilskudd program

All informasjon som du skriver i et offentlig tilskudd programmet kan avgjøre om du vil bli vurdert. Det er derfor det er viktig at du fyller den helt ut og nøyaktig. Husk: En feil kan allerede opphever din søknad. Fylle det ut bør ikke være en komplisert prosess, men å hjelpe deg, her er noen tips om hvordan du gjør det.

  • Få en kopi av skjemaet. Fleste offentlige søknader er nå tilgjengelig på nettet. Du trenger bare å søke, laste ned og skrive ut skjemaet du trenger. Sørg for å lage flere kopier så du vil ha ekstra kopier å jobbe med hvis du tilfeldigvis til å gjøre feil på skjemaet.
  • Legg merke til fristen. Vite fristen lar deg lage en tidslinje for deg å fylle ut skjemaet og forberede alle nødvendige dokumenter for søknaden. Det siste du ønsker er å stappe og sende en uforsiktig ferdig søknadsskjemaet.
  • Les søknadsskjemaet. Dette er for enkel en oppgave, men blir ofte oversett. Når du fyller ut et offentlig tilskudd program, alltid gjøre det et poeng å lese alle detaljer, og hver linje. For å være sikker, lese spørsmålene og instruksjoner minst to ganger. Hvis du sender inn en feil-fylt form, risikerer du å miste tilskuddet.
  • Levere skjemaet med den nødvendige informasjonen. Sørg for å gi alle detaljene som du blir bedt om å gi. Klart skriv svarene ved hjelp av forståelige setninger og setninger. Også, unngå å forlate en feltet stå tomt. Hvis spørsmålet er ikke aktuelt for deg, bare skrive NA.
  • Forskning. Hvis det er visse opplysninger som du har å gi, men er utenfor din kunnskap, prøve å gjøre en grundig forskning på det i internett eller ditt lokale bibliotek. Ikke foreta gjetninger eller antagelser fordi dette vil sette din søknad på linjen.
  • Les dyktig søknadsskjema. Når du er ferdig med å fylle det ut, ta litt tid å lese og vurdere søknadsskjemaet. Sjekk at all informasjon er korrekt, fullstendig, og lesbar. Les skjema tre ganger for å være sikker på at den er fri for feil.
  • Har noen lest søknadsskjemaet. For ytterligere å sjekke søknadsskjema, er det nødvendig at du ber noen til å lese og vurdere din søknad. Be ham om å stikkprøve av informasjonen, korrigere grammatikk, og gi deg råd om hvordan du kan forbedre og gjøre skjemaet kvalifisert for vurdering.
  • Forberede de nødvendige dokumenter. Avhengig av offentlig tilskudd type, har søknadsskjema for å bli støttet opp av visse dokumenter. Sørg for å fullføre alle disse papirene, og prøver å prioritere de som vil trenge lang tid på behandling. Når du har alle av dem, sette dem i en konvolutt slik at du ikke mister noen av avisene. Begynn å skanne og lagre dem på datamaskinen din hvis du må sende søknad via e-post.


Hvordan du skal fylle ut et statlig tilskudd program. Få en kopi av skjemaet.
Hvordan du skal fylle ut et statlig tilskudd program. Få en kopi av skjemaet.

Send søknadsskjema og underlagsdokumenter to uker før fristen. Annet enn e-post, kan du også sende søknaden via brevpost. Hvis søknaden blir godkjent, forventer å motta tilskuddet uker eller måneder etter fristen.