O2c

Hvordan du skal formatere en CV

Formatere CV skikkelig til å enkelt få oppmerksomheten til prospektering arbeidsgiver. Du må gjøre et inntrykk på din prospected arbeidsgiver og formatering din CV på riktig måte vil hjelpe deg å oppnå det. Nedenfor finner du tips og guider om hvordan du skal formatere en cv.

  • . Skriv de viktigste delene av cv-en din cv-en din må ha disse følgende deler: kontaktinformasjon, arbeid historie, og utdanning. Din prospected arbeidsgiver må lese dem kontaktinformasjon på toppen av cv-en din, slik at han lett kan identifisere deg som en fremadstormende søker. Sørg for å angi navn, postadresse, e-postadresse, og mobil eller fasttelefon nummer.
  • Det er valgfritt deler som du kan skrive i din CV. Noen av disse valgfrie seksjoner objektiv, ferdigheter og spesialisert trening. Skriver disse valgfrie deler avhenger av målrettet arbeid og arbeid historie. Liker, kan du skrive dine ferdigheter satt hvis du er en fersk utdannet slik at prospected arbeidsgiver vil vite at du er i stand til å få jobben gjort.
  • Bestem på cv type som du vil bruke. Det er 3 generelle oppsett som du kan bruke i din CV. De tre CV-formater er: kronologisk, funksjonell og kombinasjon. Bruk kronologisk hvis det er behov for å fokusere på arbeidet historie. Den er utformet for å hjelpe prospected arbeidsgiver lett gjenkjent kvalifiserte folk for jobben sporet. Den funksjonelle CV kan bruke til å fokusere på dine evner og ferdigheter. Det vil presentere at du kan utføre jobben selv om du har en begrenset erfaring. Mens en kombinasjon CV vil blande den kronologiske og funksjonelle, det kan være det beste alternativet i å skrive CV.
  • CV lengde. Vanligvis må en CV ikke overstige to sider. Du trenger bare å fortelle de viktige detaljene til din prospected arbeidsgiver å overbevise ham om at du fortjener et intervju. Hvis du har mye erfaring, så kanskje din CV kan være mer enn 2 sider.
  • Font valg. Alltid foretrekker standard fonter fordi de viser profesjonalitet. Noen av de vanlige skriftene er Times New Roman eller Times Roman, Arial, Helvetica, og Courier. Den eneste store forskjellen er type størrelse, for eksempel, er Arial større enn Times Roman så sikre at skriftstørrelsen er akkurat stor nok til å bli lest. Du kan bruke en annen skrift for overskrifter og seksjoner. Som du kan bruke Courier for overskrifter, og bruke Times New Roman for hovedteksten. Kreative fonter kan brukes hvis du planlegger å jobbe som illustratør, motedesigner, kreativ forfatter, tegnefilm skuff, og nettstedet designer blant andre. Det vil vise din kreativitet, som er viktig for å imponere din prospected arbeidsgiver.
  • Skriftstørrelser. Sikre at din CV kan lett leses. Sørg for at skriftstørrelser er ikke mindre enn 10pt å være sikker på at folk med øyeproblemer kan fortsatt lese papiret godt. Her er noen font size forslag: ditt navn skal være 16-24 pkt, og det må være fete, så det vil skille seg ut. Overskrifter må være 14-18 pkt slik at de vil skille seg ut i tillegg, kan du fet, understreket eller kapitalisere dem slik at de lett kan gjenkjennes. Din viktigste tekst kan være 10-12pt, og de må være korte og konsise.

Hvordan du skal formatere en CV. . skriv de viktigste delene av cv-en din.
Hvordan du skal formatere en CV. . skriv de viktigste delene av cv-en din.

Håper at disse tipsene i formaterer en CV vil hjelpe deg med å lande en jobb. Ikke glem å dobbeltsjekke informasjonen før du sender søknaden din til din prospected arbeidsgiver. Be noen om å lese din CV for å sikre at du ikke glemmer noe, og for bekreftelse om utseendet og virkningen av cv-en din.