O2c

Hvordan du sender brev, bøker og omsorg pakker til soldater utenlands

Det er nok av soldater utenlands som vil sette pris et brev

Det er nok av soldater utenlands som vil sette pris et brev, en vare pakke, eller omtrent alt som du kan tilby. Mens soldatene setter sine liv på spill for hele landet, er de ofte generelt glemt av folk tilbake hjemme. Hvis du ønsker å hjelpe til og vise soldatene at du setter pris på deres innsats, her er noen skritt å sende bøker, brev og omsorg pakker.

Hvordan du sender brev, bøker og omsorg pakker til soldater utenlands. Det er nok av soldater utenlands som vil sette pris et brev.
Hvordan du sender brev, bøker og omsorg pakker til soldater utenlands. Det er nok av soldater utenlands som vil sette pris et brev.

  • Regler. Først av alt, bør du kjenne til grunnleggende regler pakker og brev som sendes til soldater utenlands. I det siste, kan folk faktisk adresse pakker og brev til "Any Soldier" eller for å være mer spesifikk, "Enhver Wounded Soldier". Men i dag er det nye sikkerhetsprotokoller som skal følges, noe som betyr at brev med denne overskriften kan ikke lenger sendes via e-post. Selv om disse nye reglene er på plass, er det fortsatt en rekke organisasjoner som vil hjelpe deg å sende brev og pakker til soldatene i utlandet.
  • Enhver soldat. En av de mest populære nettsteder som vil hjelpe koordinere du med andre organisasjoner som hjelper å sende pakker til soldater utenlands er enhver soldat. Bare gå til nettsiden og du vil finne informasjon om hvilke typer pakker som du kan sende og hvilke soldater vil finne nyttig. Nettstedet gir også instruksjoner og informasjon om hvordan du kan fortsette å sende dine pakker og dine brev. Nettstedet er et program som er initiert av sersjant Brian Horn og var ment å gi soldater med noen oppmuntrende pakker og brev, særlig de som ikke får noe.
  • Militære. En annen nettside som du kan besøke er Military.com. Dette nettstedet samler en liste over ulike organisasjoner og foreninger som tar sikte på å gi soldater utenlands med små symboler og pakker. I dag er det opp til tre hundre ulike affiliate organisasjoner som er tilsluttet, noen som kan hjelpe deg å sende pakken og brevene til soldatene i utlandet. Nettstedet anbefaler pakker bestående av bøker, musikk-CDer, omsorg pakker og brev. Det er også en seksjon kalt Treats for Troops, som inneholder omsorg pakker som allerede er planlagt, og som er klar for levering. Alt du trenger er å gjøre en donasjon slik at forsyninger vil bli etterfylt.
  • Brev og e-post. En av de enkleste bevegelser som du kan gjøre for å vise soldatene utenlands at du bryr deg er å skrive dem et brev. Naturligvis er en håndskrevet brev mye bedre fordi det er mer rørende og har mer personlighet enn en elektronisk post. Men, hvis du er virkelig på et stramt budsjett, kan du også velge å bare sende en e-post. E-postmeldinger er gratis og alt som trengs er bare et par minutter for deg å være i stand til å skrive en melding for navnløse soldater kjemper for landet.


Det er mange små måter å vise din støtte til de modige kvinner og menn som kjemper for landet. Med disse trinnene, bør du være i stand til å sende e-post, brev og omsorg pakker til soldater utenlands.