O2c

Hvordan du melde deg på et charter skole

Charter skoler er vanligvis betraktet som en del av en offentlig skolesystem i et bestemt område og stat. På grunn av dette, charter skoler er underlagt alle lover som regulerer alle offentlige skolen, inkludert sivile rettigheter og føderale spesialundervisning lover. Melde barnet ditt i et charter skole innebærer generelt flere trinn.

Hvordan du melde deg på et charter skole. Åpen påmelding-hvis.
Hvordan du melde deg på et charter skole. Åpen påmelding-hvis.

  1. Søknader-Mange charter skoler tilbyr foreldre muligheten til å søke på nettet eller skrive ut en søknad og sende den inn til skolen. De fleste programmer krever spesifikk informasjon, inkludert navn, adresse, fødselsdato, navn på siste skolen deltok, etnisk bakgrunn, hovedspråk og skolekrets. Charter skoler trenger også informasjon om et barns spesielle behov krav, inkludert en kopi av en individuell opplæringsplan (Utdanningsplan) og eventuell annen relevant informasjon i tillegg.
  2. Avgifter-Fordi charter skoler er vanligvis en del av et offentlig skolesystem, er programmet vanligvis gratis. Faktisk ville en utdannelse mottatt via en charter skole også vurderes gratis, selv om det selvsagt kan være klasserom og bestille avgifter for ulike klasser.
  3. Åpen påmelding-Hvis du vurderer å melde barnet ditt i et charter skolen, bør du være oppmerksom på eventuelle frister vedrørende denne skolens åpen påmelding politikk. En åpen påmelding innebærer ganske enkelt at alle barn har lik mulighet til å melde deg på den aktuelle skolen. Åpne påmeldingene kan tilbys i løpet av våren for neste studieår, eller de kan bli tilbudt i begynnelsen av et nytt skoleår.
  4. Lottery valg-Husk at bare fordi du har registrert barnet under åpen påmelding betyr ikke at barnet blir automatisk tatt opp denne skolen. Mange charter skolenes søkere langt flere enn de tilgjengelige plassene på skolens roster. I så fall, charter skoler ofte holder et lotteri. Et lotteri er vanligvis åpen for publikum. Under lotteriet, er navnene tilfeldig trukket fra overdoser av søkere, og disse barna blir deretter tatt opp til skolen basert på deres antall i utvelgelsesprosessen og den tilgjengelige plassen. Alle navnene i et lotteri er vanligvis trukket, selv om det kanskje ikke nok kapasitet til å få plass til alle. I så fall er disse navnene plasseres på en venteliste, og de vil bli kalt i antall ordre som ledige stillinger oppstår.
  5. Ventelister-charter skoler vanligvis fortsette å sende ut noen skole-relatert informasjon til familiene til venter studenter. Mens det er uvanlig for alle elevene på venteliste for å bli plassert på skolen, kan det oppstår forhold som kan la barnet ditt til å delta på charter skolen du ønsker.
  6. Søsken preferanser-Mange foreldre er bekymret for at deres andre barn ikke vil være i stand til å melde deg på et charter skole. I dette tilfellet er søsken preferanse ofte gitt til brødrene og / eller søstre av barn som allerede er registrert i en skole. Hvis et barn er gitt en plass på en skole gjennom et lotteri tegning, vil hans eller hennes søsken typisk plasseres nær toppen av en påfølgende venteliste i tillegg.
  7. Statlige krav-å finne ut alle detaljene om melde barnet ditt i et charter skole, er det viktig at du ringer og / eller besøke skolen så snart som mulig og be om informasjon tilgjengelig.