O2c

Hvordan du kvalifiserer for en farge vakt stipend

Color vakter bærer nasjonale flagg og andre flagg passende for anledningen. Vanligvis er de plassert midt mens to vakter bære en rifle på begge sider. Det er Color Guard stipend som tildeles til kvalifiserte personer gitt av noen organisasjoner som Winter Guard International, som er det styrende kjernegruppen for alle hendelser som påvirker farger vakter. Dette ville være et prestisjetungt privilegium om du kan passere for stipendet. Hvordan du kvalifiserer for det? Les videre og finn ut hvordan.

Hvordan du kvalifiserer for en farge vakt stipend. Delta leirer for farge vakter.
Hvordan du kvalifiserer for en farge vakt stipend. Delta leirer for farge vakter.

  • Delta leirer for farge vakter. Hvis du fortsatt ny i fargen vakt samfunnet, delta leire som ville forbedre dine kunnskaper om oppgaven. Dette vil hjelpe deg bane vei for å delta statsborgere. Søke etter den nærmeste og den beste fargen vakt leirer i ditt område for informasjon. Dette vil trolig være den beste måten å sikre et stipend - polering din farge vakt teknikker.
  • Konkurrer om vinteren vakt internasjonale mesterskap. Når du får din formell opplæring i farge vakt leiren, kan du konkurrere i Winter Guard internasjonale mesterskap. De vanligvis nominere ett medlem i hver gruppe for et stipend. Du kan lære mer om denne konkurransen på WGI web kilde. Pass på at du leser deres instruksjoner for å kvalifisere deltakerne først før du får inn i konkurransen. Deltakere er vanligvis vist og gjennomgått av WGI komiteen slik at du må vente på godkjenning deres før du kan skrive det.
  • Søk på nettet etter stipend. Det er mange av tilgjengelige ressurser i nettet hvor du kan søke etter en farge vakt stipend. Scholarship-source.com er et nettsted som inneholder ulike koblinger til stipend. Ikke nøl med å søke alle tilgjengelige stipend, aldri begrense deg til én. Det er bedre å ha valg eller falle ryggen i tilfelle du ikke kan kvalifisere for noen.
  • Spør dine skolenes bandet rådgiver for informasjon. Hvis du er i skolekorpset, vil du ha en bedre sjanse til å kvalifisere seg for et stipend. Spør ditt band rådgiver om pågående eller pre-kvalifisering stipend for farge vakter. Han mottar vanligvis nyheten om disse sakene.
  • Prøvespille for skolens feltet vakt eller militær kjernegruppe. Deltakelse i skolens feltet programmer eller militære programmer kan gi deg en bedre sjanse til å sikre deg en farge vakt stipend. Noen skoler tilbyr stipend til studenter som utmerker seg disse feltene. Du bør spørre din universitet eller høyskole administrasjon om kvalifikasjoner og være sikker på ikke å gå glipp av audition.
  • Bli vakt stipend. Stipend som Norman Gaudet Guard og Putnam Guard stipend tilbys gjennom en forening som New England Scholastic Band Association (NesbÃ). Hvis du er i New England, er high school medlemmer å utføre grupper vanligvis valgt for stipend. Du kan lese på mer informasjon om stipendet på deres hjemmeside på www.nesba.org .
  • Svare på spørsmål helt. Vær forsiktig når du svarer disse farge vakt stipender. Pass på at du er sannferdig og fullstendig. Når du gjør søk stipend på Internett, må du sørge for at web søkemotorer ikke avsløre din personlige informasjon så sørg for at nettstedene du verve med er sikret. Aldri høres ut som alle andre som søker så velg recommenders som allerede er kjent med ditt lederskap og samfunnet evner.