O2c

Hvordan du kan hjelpe barnet ditt overvinne utdanning problemer

Hvis barnet ditt har problemer med å lære nye konsepter eller ideer på skolen eller hjemme, kan det være en rekke grunner til at det er slik. Men, før du hopper til noen form for konklusjoner, kan du forstå at ikke alle barn som har problemer med å lære lider lærevansker. Noen ganger er tilfelle mer sentrert på hvordan barnet ser læring og hva hans eller hennes holdning er mot læring i seg selv.

Hvordan du kan hjelpe barnet ditt overvinne utdanning problemer. Du må også lære å inspirere barnet ditt.
Hvordan du kan hjelpe barnet ditt overvinne utdanning problemer. Du må også lære å inspirere barnet ditt.

Hvis du ønsker å endre ditt barns holdning om læring, må du først lære å lede ved eksempel. Vis barnet at læring er både viktig og, i de fleste tilfeller kan læring være gøy. Ofte vil barna klager over at de læremateriell er kjedelig. Sannhet bli fortalt, ville de heller være å se på TV enn å faktisk sitte ned å studere. Hva du trenger å gjøre er å få mer involvert i læringsprosessen. La barnet se at du selv tar en aktiv del i læringen. Ta deg tid til å lese en bok sammen med barnet ditt, og sørg for at du gjør dette i et miljø som er klar for noen distraksjoner. Du kan også prøve å surfe på Internett sammen - gjøre forskning til et skoleprosjekt med barnet ditt. Nøkkelen her er å holde barnet involvert og holde hans oppmerksomhet lenge nok til at han vil begynne å bygge bedre studievaner. Du er nå sakte condition barnet til disiplin for å studere.

Du må også lære å inspirere barnet ditt

Du må også lære å inspirere barnet ditt. Snakk med ham ofte om viktigheten av å studere. Holde humøret lys og positiv. Ikke begynn med en preken om hva som kommer til å skje med ham hvis han ikke studere. Læring skal aldri være malt i et negativt lys som en byrde. Hvis barnet ditt begynner å se det på denne måten, så vil det være enda mer vanskelig å rette denne holdningen. Du kan også få andre medlemmer av familien din involvert i å bygge barnets studievaner. En eldre bror eller søster, en tante, onkel eller din ektefelle kan gå i gang på en stund for å hjelpe barnet ditt å forstå at det er en positiv side til å studere og lære.

Studere hjemme og på skolen kan bli ganske rutine

Studere hjemme og på skolen kan bli ganske rutine. På grunn av tidsplanen som de fleste studenter har i dag, finner de seg rushing hjem etter skolen, og de er ikke lenger i humør til å gjøre noen lekser, eller studere i neste dags leksjoner. Så tidlig som mulig, prøve å innføre morsomme læringsaktiviteter for barnet ditt, som ikke nødvendigvis innebære skolen. I helgene kan du planlegge mini-ekskursjoner for familien til steder som museer, biblioteker, nasjonale monumenter, steder av historisk interesse i ditt område, din lokale zoo, og lignende. Du kan også prøve å gå til forskjellige produksjonsanlegg, for eksempel en snekkerverksted, eller en mynt presse eller noe barnet kan være interessert i. Ta barnet til disse stedene bidrar til å åpne øynene og sinn til andre jobber, prosesser og ferdigheter som han kan ikke ha kjent før.

Hva du prøver å gjøre her er å utvide ditt barns horisont ved å utsette ham eller henne til andre konsepter og ideer som kanskje ikke er lett tilgjengelig i skolen, og du vil gjøre dette på en morsom, spennende måte at barnet vil definitivt sette pris på .