O2c

Hvordan du kan fortsette din utdanning hjemme

Fremdriftsplan

Arbeidsplan, fødsel og økonomiske problemer er bare noen av grunnene til at et betydelig antall mennesker blir tvunget til å stoppe deres utdanning. Heldigvis, med teknologi åpner flere alternativer for de som ønsker å fortsette sine studier, får en GED eller enda en grad er nå et spørsmål om valg snarere enn en drøm. Sjansene for å få den grad at du vil kan også nås uten å måtte betale dyre avgifter for tradisjonelle skoler fordi kostnadene av noen av alternativene er nesten praktisk talt gratis.

Hvordan du kan fortsette din utdanning hjemme. Kjenn dine alternativer.
Hvordan du kan fortsette din utdanning hjemme. Kjenn dine alternativer.

Hvis du planlegger å fortsette din utdanning her er noen nyttige påminnelser:

  • Kjenn dine alternativer. Valg for videre utdanning kan variere. Det er mange mulige valg, fra å delta på kurs i helgene til å gå online for å delta på en videokonferanse med en professor. Får riktig informasjon om disse vil sikkert hjelpe så sørg for at du kommer i kontakt med de rette personene som registrar eller studieutvalg rådgiveren på skolen. Universiteter som tilbyr nattlig eller ukentlig klasser er svært nyttig for studenter som ønsker å ta dette alternativet så ikke vær redd for å gjøre henvendelser via nettet eller brevpost.
  • Velg et middel som passer. Hvis du ikke har råd til å være online på en nattlig basis på grunn av din arbeidsdag og deretter kanskje en ukentlig voksen klasse vil passe deg helt fint. Å vite timeplanen din vil være nøkkelen til å lykkes.
  • Kjenn din målet. Tenk på en grad som mållinjen og studere som middel for å nå den. Å vite hva du virkelig ønsker å oppnå i å forfølge dine studier vil sikkert være nyttig i å motivere deg selv. Hvis det du ønsker er å forfølge drømmen din jobb, og deretter gå rett fram og sette det som mål.
  • Ta sakte men sikker måte. Hvis for eksempel får en GED er din første bekymring, så er det ingen grunn til bekymring hvis karakterene dine vil kvalifisere deg for en mastergrad i en tradisjonell skole satt opp fire år fra nå. Ta din studier ett skritt om gangen vil hjelpe deg i å håndtere kravene fra skolehverdagen.
  • Styre tiden din. Prøv å ha en tilmålt tid for å studere og stokk med planen så mye som mulig. Å være organisert vil være en fordel, spesielt hvis du arbeider og tilsyn familien din også.
  • Informere din familie. Letting familien din vet at du kommer tilbake til skolen er bra fordi de kan gi deg den støtten du trenger. Ikke bli overrasket når noen av dem er villige til å hjelpe deg ut ved å justere sine arbeidsplaner. Noen av dem kan også være villig til å gjøre din del av husarbeidet på den tiden du trenger for å studere eller gå til klassene. I noen tilfeller kan de selv ønsker å bidra til skolepenger.


Som utdanning er nøkkelen til en større prestasjon på arbeidsplassen

Som utdanning er nøkkelen til en større prestasjon på arbeidsplassen, trinnene du tar i å forfølge din utdanning kan enten byrde deg eller hjelpe deg i å forfølge målet ditt i livet. Trene tålmodighet og balansere din tid vil være en stor faktor i suksessen rate. Husk disse innledende trinnene vil hjelpe innlede bedre resultater.