O2c

Hvordan du kan beskytte barn fra skolen vold

Forekomsten av vold i skolen har blitt fremtredende i nyhetsbildet i det siste. Hvor urovekkende er det for foreldre å se på TV, pågående skyteepisoder i visse studiesteder, med noen elever som tap. Vold kan bryte ut når som helst, på ethvert sted og i noen skole for den saks skyld. Årsakene til vold spenner fra manglende evne til å takle personlige problemer, depresjon, frustrasjon, familie problemer og psykiske tilbakeslag. Vold i skolen kan gnist fra en hvilken som helst situasjon og konstruert av noen - en student, en personell eller en lærer. Du kan beskytte barn fra voldelige hendelser ved å følge disse tipsene:

  • Utsette barna til nyhetsprogrammer på fjernsyn og andre medier. Skape bevissthet blant barna om risikoen for vold i enhver skole. TV-programmer, spesielt nyheter programmer, ofte diskutere bekymringer om vold i skolen. Ved å se disse viser, vil barnas øyne bli åpnet til det faktum at det er ingen unntak på skolen vold. Men, så barna får redd og utvikle frykt i å gå på skolen, forklare dem at disse hendelsene ikke skjer hele tiden. Det er bare en mulighet for at det vil skje - slik at de bedre være forberedt og klar til alle tider.
  • Kjenn sikkerhetsprogrammer utøvd av barnas skole. Du kan gå til rektor, veiledning rådgiveren eller lærere for informasjon. Få en kopi av skolepolitikk håndbok og lese om de ulike tiltakene de gjennomfører for å forebygge vold og for å beskytte barn mot skade bør vold oppstår. Sørg for at du også delta PTA-og styremøter i barnas skole, slik at du kan samhandle og aktivt ta del i diskusjoner om campus sikkerhet.
  • Føl deg fri til å foreslå måter å begrense vold i skolen. Når du deltar på styremøter, bør du stemme ut dine bekymringer angående spørsmålet om vold. Hvis du har noen gode ideer som kan bidra til å avverge vold, dele dem med skolens styre og PTA tjenestemenn og medlemmer.
  • Legg merke til fraternities og sororities som er anerkjent i barnas skole. Disse organisasjonene vanligvis gjennomføre hazing og innvielser å innrømme medlemmer. Råde dine barn til å unngå disse gruppene med mindre det er bevis på at de utfører rekruttering basert på ikke-Trakkasering politikk.
  • Gi dine barn med viktige tall. Tall som de av politiet, brannvesenet, paramedic grupper og andre relevante etater er svært nyttig i tider med nødhjelp.
  • Bidra til at skolen gjennomfører anti-vold tiltak. Du kan hjelpe skolen i å gjennomføre sikkerhetsøvelser å forberede studentene i tilfelle vold utbrot. Du kan bidra med dine ressurser ved å invitere folk til å holde foredrag og demonstrasjoner til studentene.
  • Lær barna viss overlevelse og escape strategier. Du kan diskutere med dem ulike måter som de kan kjøre bort eller flykte fra åstedet for vold.
  • Utstyre barna med overlevelse kits. Du kan tillate dem å bringe mobiltelefoner til skolen. Kjøp dem solide ryggsekker og jakker som er skuddsikre slik at de har et skjold fra kuler eller andre våpen.


De fleste foreldre er opptatt arbeidsfolk

Hvordan du kan beskytte barn fra skolen vold. Utsette barna til nyhetsprogrammer på fjernsyn og andre medier.
Hvordan du kan beskytte barn fra skolen vold. Utsette barna til nyhetsprogrammer på fjernsyn og andre medier.

De fleste foreldre er opptatt arbeidsfolk. De går til sitt arbeid hver dag, samtidig som barna går til skolen. Du bør ta en pause fra arbeidet en gang på en stund og slippe av barna dine og å se på dem. Ved å gjøre dette, er du i stand til å holde et øye med aktivitetene i campus og på samme gi barna en følelse av trygghet når de ser deg rundt på skolen.