O2c

Hvordan du får klar for et nytt skoleår

Tips for foreldre i å få barna sine til en god start!

Spør de fleste enhver student, og de vil fortelle deg at sommeren aldri synes å vare ganske lenge nok. Før du vet ordet av det, late dager i sommer vike for det ansvar en annen skoleår. Får en god start hvert år er viktig og ikke vanskelig å gjøre - hvis du tar litt tid å forberede seg.

  1. Få forsyninger: De fleste skolene gir en liste over nødvendige skolemateriell på forhånd, og ta nytte av salget som tilbys fra midten til slutten av sommeren kan spare mye penger. Noen lærere krever svært spesifikke elementer, for eksempel en bestemt farge av penner eller papir som har linjer med en viss bredde, så sørg for å se over listen nøye.
  2. Hva du skal ha: Mange skoler er nå krever at elevene bærer uniform. Heldigvis skoleuniformer er tilgjengelig på en rekke forhandlere, både tradisjonelle butikker og på nettet. Enkelte lokalsamfunn selv organisere muligheter for salg eller bytte av brukte uniformer, noe som kan spare foreldre en bunt! Skoler som ikke krever uniformer vanligvis har en kleskode på plass. Foreldre og elever bør være sikker på at de gjøre seg kjent med skolens policy på gaten klær slik at de kan bestemme passende klær som appellerer til begge generasjoner.
  3. Komme tilbake på timeplanen: Summer tidsplaner er ofte ganske fleksibel, og mange barn sove litt senere på sommeren enn de gjør i løpet av skoleåret. Siden du ikke vil at barna skal sovne på sitt skrivebord i løpet av disse første ukene av skolen, er det en god idé å begynne å justere familiens søvn planlegge noen uker før skolen begynner. De fleste eksperter anbefaler at barn i skolealder får ca 10 timers søvn hver natt, så å komme til sengs på tid er et must!
  4. Se legen: På visse aldre, de fleste offentlige skoler krever studenter å gjennomgå fysiske og dental eksamener og gi bevis for at de er oppdatert på sine vaksinasjoner. På grunn av dette, mange legekontorer er spesielt opptatt i sommermånedene, så avtaler bør bestilles i god tid. Det er også er god ide for barna å ha en grundig synsundersøkelse før hvert skoleår siden korrigert synsproblemer kan påvirke skoleprestasjoner.
  5. Ha det gøy! Mens skolen gir mange muligheter for sosialisering, det er gøy for barna å ha en stor sammenkomst før et nytt skoleår begynner. Planlegge en sleepover eller iskrem sundae gjør partiet på den siste helgen før skolen starter gir barna en sjanse til å få kontakt med sine klassekamerater, noe som gjør at første dag tilbake litt mer komfortabel.

Hvordan du får klar for et nytt skoleår. Komme tilbake på timeplanen.
Hvordan du får klar for et nytt skoleår. Komme tilbake på timeplanen.

Mens barndoms somre ikke kan fortsette i det uendelige, gå tilbake til skolen trenger ikke være en stressende tid. Som de fleste ting, jo bedre forberedt du er, jo lettere tiden at du vil ha!