O2c

Hvordan du får karrierer i rettshåndhevelse

Karriere i føderale politi er på et rekord høy

Karriere i føderale politi er på et rekord høy. Kriminalitet er økende over hele landet. Everyday vi hører om ran, mord, overfall, ulovlig misbruk og så videre. Sikkerhetsnivåer har også blitt forsterket som en kjølvannet av 9/11 angrepene. Med så mye fare til stede, vi trenger flere folk til å beskytte publikum fra samfunnets dårlige elementer. Dette er grunnen til at strafferett er blitt mer rigid i respons til lov saker forbrytelse.

Du kan gjøre din del i å beskytte nasjonens sikkerhet ved å bli en lov enforcer. Det karriere er svært oppfylle, pluss at du vil motta en utmerket lønnspakke med mange fordeler.

Å være en FBI-agent er en av de mest prestisjefylte ennå farlig karrierer i rettshåndhevelse. FBI-agenter etterforske forbrytelser og vil ikke stoppe på noe for å bringe en mistenkt for retten. De er landets Frontrunners mot nasjonale og internasjonale trussel. De bruker svært avanserte verktøy og teknologi for å gjennomføre sine undersøkelser. På grunn av den høye risikoen som følger med jobben, må FBI mer spesielle agenter og støttepersonell å hjelpe dem å utføre etatens oppdrag. De trenger støtte personell som forskere, språk spesialister, intelligens analytikere, IT-spesialister og andre tekniske fagfolk.

En annen karriere er at av en politimann

En annen karriere er at av en politimann. En politimann som hovedoppgave å holde den lokale kommunen / by / stat safe. Han - eller hun - fungerer sammen med publikum for å løse forbrytelser og gjennomføring av lokale og statlige lover. Politimenn sørge for at deres byer / stater er trygge fra kriminelle sinn. På grunn av økningen i lønn og ytelser, er flere mennesker inn i denne karrieren feltet. Hvis du vil ha et skilt som en politimann, må du ha en grad fra en politimann skole, eller erfaring som en militær politimann.

Bli en US Marshal er en annen spennende jobb

Hvordan du får karrierer i rettshåndhevelse. Karriere i føderale politi er på et rekord høy.
Hvordan du får karrierer i rettshåndhevelse. Karriere i føderale politi er på et rekord høy.

Bli en US Marshal er en annen spennende jobb. Marshals sporer ned flyktninger og se til at de kan bli brakt for retten. Marshals tilhører landets viktigste rømling jakt byrå. Dette byrået kan finne flere flyktninger enn alle andre nasjonale politiet. Kravene i å komme inn i tjenesten kan være tøff vurderer sin posisjon i kriminalitetsforebygging. I mellomtiden gjør en rettsmedisinsk analytiker bruk av den mest avanserte medisinsk teknologi for å holde bevis fra forbrytelser scener og få den undersøkt senere. Han gir potensielle kunder på kriminalitet basert på dette beviset. Rettsmedisinere jobber sammen med politiet eller FBI-agenter å sette sammen ledetråder for å løse en forbrytelse.

Statlige troopers patruljerer veiene å gjennomføre bilkjøring lover og forskrifter. De er også kalt Highway Patrol offiserer eller statlige politifolk. Mange stater som Georgia og Oklahoma er i desperat behov for statlige troopers. I mellomtiden gjør en amerikansk tollerne at ingen våpen av terrorisme kan gå inn i territoriet. Han er også ansvarlig for en jevn flyt av handelsvarer og hjelper konto for alle skatter grunn for varene som kommer inn

Det er mange andre fascinerende karrierer i rettshåndhevelse som ikke er oppført her. Du kan sjekke på Internett for flere av disse spennende jobb oppføringer.