O2c

Hvordan du får grunnskole barna å ta hensyn

En av de største hindringene for mange elementære lærere er få og beholde sine kostnader oppmerksomhet. Når folk flest tenker på en elementær klasserom, ser de en kokende masse små kropper wiggling og små stemmer gjør en summingen av oppstyret. En dyktig lærer vet imidlertid at selv de yngste elementær student kan lære å ta hensyn når det trengs. De vet også triksene for å fokusere studenter med oppmerksomhet problemer, og de kan holde en gruppe rolig og lytte til undervisning. Det er ikke egentlig noen dype, mørke hemmeligheter. De måter å få barn til å fokusere og holde oppmerksomhet er de samme tingene som hjelper andre mennesker betaler oppmerksomhet når de trenger det.

Trinn 1

Det første skrittet for å få barna til å betale oppmerksomhet er å få dem til å legge merke til at deres oppmerksomhet er nødvendig. De trenger å se at noen ønsker deres oppmerksomhet. Små barn har en bemerkelsesverdig fokus på hva de allerede gjør noen ganger, og så oppmerksomhet signaler må være sterk nok til å komme gjennom sin konsentrasjon på hva de allerede er involvert med. Mange ganger, kan du forårsake en endring i miljøet for å få dem til å ta varsel. Vend lysene av og på, spille noen noter, eller klapp i hendene for å hjelpe dem å forstå at du trenger dem til å ta en rask pause fra hva de gjør i dag, og lytte opp.

Trinn 2

Hvordan du får grunnskole barna å ta hensyn. Det første skrittet for å få barna til å betale oppmerksomhet.
Hvordan du får grunnskole barna å ta hensyn. Det første skrittet for å få barna til å betale oppmerksomhet.

Bruk en oppmerksomhet signal som krever et svar. Dette vil hjelpe barna å bryte sitt fokus på hva de gjorde og forskyve den til deg og hva du har å si. Dette er teorien i arbeid bak slike felles signaler som heve hånden for stille og synge samtale-og-respons sanger. I tillegg vil du kanskje prøve en rekke tiltak for å etterligne (som klapper deg på hodet og deretter gni magen) eller klapping ut en rytme for barna å imitere.

Trinn 3

Siden barn ofte har en vanskelig tid med overganger, prøv å bruke denne første oppsiktsvekkende skritt å gi dem en fem-minutters advarsel for å fullføre oppgaven. Barna vil endre aktiviteter lettere hvis de kan ha en mulighet til å avslutte hva de allerede engasjert i. Hvis du forsømme dette, og prøve å flytte rett fra en aktivitet til den neste, vil du kunne sette noen barn opp for svikt. Deres sinn vil fortsatt være på hva de gjorde da de var "avbrutt", og de vil ikke være i stand til å konsentrere seg om de tingene du har å si eller undervise.

Trinn 4

Når du har gitt at slutten advarsel, sørg for at du følger gjennom. Bruke en tidtaker hvis du må, men du ønsker å være konsistent og troverdig i barnas øyne. Når du sier at aktiviteten vil ende i fem minutter, sørg for at det skjer på den måten konsekvent.

Trinn 5

Bruk en oppmerksomhet signal som krever et svar. Siden barn ofte har en vanskelig tid med overganger.
Bruk en oppmerksomhet signal som krever et svar. Siden barn ofte har en vanskelig tid med overganger.

Overgang effektivt. Effektive overganger har fire deler. Få gruppen oppmerksomhet, rydde opp og legge bort materialer fra den gamle aktivitet, skifte fokus, og begynne den nye aktiviteten. Disse fire trinnene må skje for at gruppen skal være klar til å betale oppmerksomhet til deg. Skiftende fokus trinnet kan være en vanskelig en, og det kan være nyttig å fysisk flytte gruppen fra ett område til et annet for å hjelpe dem å ta overgangen til den nye aktiviteten. Selv om du ikke slutt gå hvor som helst, kan det hjelpe å bare komme opp og marsjere eller gå rundt i rommet og tilbake til plassene sine eller arbeidsstasjoner.

Trinn 6

Det er nyttig å begynne med en oppmerksomhet-getter. Vitser eller gåter tjene dette formålet pent, som gjør magiske triks, endre stemmen din eller tone, eller ved hjelp av visuelle hjelpemidler. Selv stiller et spørsmål for å sette scenen for denne nye aktiviteten kan få ting ut på høyre fot.

Trinn 7

Lage forbindelser med kjente informasjon eller forkunnskaper. Vi vet alle at det er svært vanskelig å fokusere på høgskolenivå forelesninger som er utenfor vårt felt, eller for å lese litteratur som vi kan knapt forstå. Dette er fordi vi ikke har bakgrunn for å gjøre de nødvendige tilkoblinger for god forståelse. Du kan hjelpe barn over dette hinderet ved å peke ut disse tilkoblingene når du begynner leksjoner. Start med å peke ut kjente eller kjente materiale som er relatert til det du lærer, og deretter flytte inn i nytt territorium.

Trinn 8

Undervise nødvendig vokabular for veibeskrivelse eller leksjon som du prøver å formidle. Ukjente ord forstyrre med forståelse, og oppmerksomheten vil vandre når forståelse falters.

Trinn 9

Involvere elevene. Leksjoner eller oppgaver som krever svar, bevegelse, eksperimenter, eller andre tiltak vil være langt mer engasjerende enn de som er rett og slett lytte oppgaver, som forelesninger. Hands-on erfaringer ikke bare vil holde elever deltar, men vil også sementere kunnskap inn i deres liv. Alle lærer bedre når utdanning har en aktiv komponent.


Få og beholde barnas oppmerksomhet er vanligvis lett når du følger disse enkle retningslinjene. De fungerer godt for grupper eller for enkeltpersoner, og de vil hjelpe barna å fokusere på skolen leksjoner, informasjon, læringsaktiviteter, eller retninger. Sammen, vil de hjelpe noen gruppeleder eller lærer holde barn på oppgave å oppnå nødvendig læring og vekst. Du kan lære andre praktiske klasserommet ledelse ved å ta online undervisning klasser .