O2c

Hvordan du får et magasin reklame jobb

Annonsering

Reklame, som hver fagfelt, er meget konkurransedyktig. Hvis du ønsker en jobb i magasinet reklame, må du imøtekomme dine pedagogiske og jobb valg så mye som mulig mot denne karrieren feltet. Det betyr starter tidlig - du kan ta journalistikk og business klasser i videregående skole.
Magazine annonsering er en bestemt karriere felt innenfor bredere felt av reklame som krever at du ikke bare være i stand skrive godt, men å vite hvordan du oppretter og plassere bilder i forbindelse med en rekke tekster. Du må også være flinke til å snakke med folk, og har gode forhandlingsferdigheter. Det hjelper også å ha en viss forståelse av hva som påvirker folk til å legge merke til annonsene, og noen ganger, hva vil påvirke folk til å kjøpe et bestemt produkt. Her er noen tips om å bli et magasin reklame salgsrepresentant.

Hvordan du får et magasin reklame jobb. Forstå hva som gjør folk tick.
Hvordan du får et magasin reklame jobb. Forstå hva som gjør folk tick.

  • Forstå hva som gjør folk tick. Markedsføring og reklame er nært beslektet, og for å lykkes i magasinet reklame, bør du forstå at enkelte bilder og ordvalg oppfordrer folk til å kjøpe eller registrere deg for et produkt eller tjeneste. Det er bevist at en grunnleggende forståelse av forbruker psykologi vil øke effektiviteten av annonsen. Dette betyr at du betaler oppmerksomhet: ikke bare til hva som påvirker deg, men hva som påvirker dine venner og familie. Lær å gjenkjenne hva som tiltrekker folks oppmerksomhet og hva som ikke. Ikke bare vil dette hjelpe deg med design reklame, vil det være enormt nyttig når du arbeider med klienter.
  • Opplev teller i et felt som magasin reklame. Du må ikke bare forstå hvordan å lage og selge en effektiv annonse, men hvordan bladet virksomheten fungerer. Magasiner holde seg flytende på reklame og abonnement inntekter, av de to, gir annonsering største blings. Hvis du ikke selger annonser, vil bladet ikke selv gjøre det til skriveren eller nettstedet. Et internship er den beste måten å lære disse tingene, og du bør søke og søke på disse stillingene når det er mulig. Hvis du er en høyskole student, se etter sommerjobber, blir en stor intern kan slå til å bli en heltids ansatt. Hvis du eksamen fra videregående skole og er interessert i feltet av magasinet reklame, se etter en sommer internship før du går til college, og dette vil ikke bare gi deg verdifull erfaring (for ikke å nevne en fot i døren), men det vil gi deg en idé om hva jobben går ut på. På den måten, hvis du bestemmer deg for det er ikke karriere for deg, kan du endre dine mål tidlig og unngå bortkastet tid, bortkastede penger, og tonnevis av frustrasjon.
  • Endelig utdanning teller. Og mens det ikke kan være det være alt slutten alt, det er viktig. Fokuser studiene og gjøre det bra i kursene dine. Dette betyr også ikke neglisjere skriving og matematikk kurs. Skrive solid eksemplar er ett aspekt av magasinet reklame som er avgjørende. Ta en bedrift skrivekurs, også friske opp dine grunnleggende matematiske ferdigheter, og kanskje hendelse ta en regnskapsmessig kurset. Det kan virke kjedelig på den tiden, men det vil lønne seg i det lange løp.