O2c

Hvordan du får en lavere katalog

Før du kan velge en fireårig universitet eller høyskole til å søke - en som tilbyr klassene du vil ta, og de store, mindre, eller konsentrasjon innenfor fagretninger som du ønsker å erklære - du trenger å gjennomgå flere undergraduate skole kataloger. Disse publikasjonene er grundige beskrivelser av en skolens faglige tilbud, inkludert spesifikke kursbeskrivelser, sammen med lærere biografier, fritidsaktiviteter, stipend muligheter, elementer av studentlivet, sport og kulturelle arrangementer og muligheter, og tilgjengelige alternativer for økonomisk støtte, herunder arbeid studie stillinger og assistantships.

Disse tipsene vil hjelpe deg å samle og vurdere disse katalogene:

Hvordan du får en lavere katalog. Ditt første skritt bør være å finne høyskole eller universitet nettside.
Hvordan du får en lavere katalog. Ditt første skritt bør være å finne høyskole eller universitet nettside.

  1. Starte tidlig. Hvis du er i videregående skole, eller er forelder til et høyt schooler, er junior året ikke for tidlig. Hvis du er en utradisjonell student, bestemme når du ønsker å begynne og jobbe bakover, med en januar mål for applikasjoner, en måned for søknadsprosessen, og alt fra én til seks måneder for vurdering og valg av høgskoler, basert på din forståelse av selv og hvor mye tid du trenger for å gjøre et valg. Beslutningen om hvilket college er slutt plukket begynner med dette trinnet, og det er en viktig en. Gi deg selv god tid til å gjennomgå disse skolene fullt.
  2. Du må først identifisere hvilke skoler du er interessert i ytterligere forskning. Det kan være lurt å gi noen trodde her geografi, omdømme, rangeringer - uansett kriterier du velger, overinclusive på dette trinnet. Du kan alltid renske ned senere.
  3. Ditt første skritt bør være å finne høyskole eller universitet nettside. Utforske området for innleggelser og akademisk informasjon. Noen ganger kan en høyskole vil inkludere sin katalog på sin side som en PDF-fil. Det kan imidlertid hende du finner ut at du foretrekker den trykte versjonen, som lar deg lage notater og kategorien bestemt informasjon for sammenligninger senere.
  4. Å be om en utskrift-versjon, kan du enten slå opp inntakskontoret avdelingen for hver skole, eller du kan investere noen få dollar i en guide eller katalog av programmer, som vil liste kontaktinfo for hver skole er inkludert. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en av disse guidene, kan det være verdt din tid til å faktisk se gjennom de valgene tilgjengelige. Det er mange slike publikasjoner på markedet, med varierende knutepunkter og grader av nøyaktighet eller fullstendighet. Finne en som er best for dine behov kan kreve direkte sammenligning.
  5. Kontakt skolene på listen din og be om en kopi av lavere katalog. Vanligvis kan dette gjøres gjennom en telefon, eller skolen kan be om at du fyller ut et eget skjema på sin hjemmeside.
  6. Uansett hvilken metode du velger til slutt, lage en liste over skoler som du tar kontakt og merk datoen og metode for forespørselen. Dette vil hjelpe deg å holde styr på katalogene når de begynner å ankomme.
  7. Når katalogene begynner å komme, er det viktig å vurdere de ulike skoler på grunnlag av lignende kriterier. Det kan være nyttig å ta notater på hver skole i en side-by-side måte, enten på en formell regneark eller en håndtegnet bord på en skriveblokk. En metode av begynnelsen sammenligningen innebærer fargede klebrig flagg. Bruk en annen farge for hver faktor du bør vurdere - akademikere, stipender, særlig programmer eller anlegg av interesse - og merk siden av katalogen som den enkelte faktor er diskutert med riktig farge. Deretter, når du er klar til å gjennomføre sammenligningen, kan du bare fokusere på hvert sett med blå flagg, for eksempel å vurdere styrken på skolens faglige programmene i felt eller felt av interesse. Uansett hvilken metode du bruker, men være konsekvent og streber etter å sammenligne skolene basert på tilsvarende kriterier. Dette vil bidra til å sikre at sammenligningen er en god en.