O2c

Hvordan du får en kranfører lisens

I noen stater en lisens eller sertifisering Kurset er nødvendig før kranførere er ansatt og betalt lønn til å drive et tårn kran, kran overhead, byggekran eller mobilkran. Kransikkerhet og etterlevelse av standarder er svært viktig.

Lisensiering er forskjellig fra en sertifisering siden det er en obligatorisk statlig krav nødvendig før en operatør kan praktisere sitt yrke eller profesjon. For en kranfører å få en lisens, må han ta en eksamen og fullføre den aktuelle kurs og erfaring som kreves.

Følgende stater krever en kranfører lisens før du ansetter kranførere: Connecticut, California, Hawaii, Maryland, Massachusetts, Montana, Minnesota, New Jersey, Nevada, New Mexico, North Carolina, New York, Oregon, Rhode Island, Pennsylvania, Washington, Utah, og West Virginia. Disse statene og byene Chicago, New York, New Orleans, Philadelphia, Omaha, og Washington, DC Også lisens operatører.

Hvordan du får en kranfører lisens. For en kranfører sertifisering.
Hvordan du får en kranfører lisens. For en kranfører sertifisering.

Å sikre at du er klar over de nyeste administrative prosedyrer og informasjon om lisensiering i de børsnoterte 6 byer og 18 sier at lisens, periodisk sjekk din respektive stat eller by nettstedene, eller du kan sjekke linkene på dette nettstedet: nccco.org

For en kranfører sertifisering

For en kranfører sertifisering, kan en ikke-statlig etat utstede et sertifikat til enkeltpersoner i anerkjennelse av verifisert kunnskap og ferdigheter etter frivillig å fullføre et kurs krav. Dersom en arbeidsgiver krever en sertifisering for sysselsetting, eller et føderalt byrå eller staten gjør at sertifisering grunnlag for en lisensiering program, blir det da obligatorisk. New Jersey og West Virginia er de to stater som krever en (Sertifisering av Kranførere) CCO sertifiseringsprogram.

Den nasjonale kommisjonen for sertifisering av kranførere (NCCCO) er non-profit organisasjon som har utviklet standarder for ytelse effektive for sikker kranoperasjoner i bygging og ulike bransjer. Det er i stand til å gi en uavhengig og grundig vurdering av ferdigheter og kunnskap til enkeltpersoner som søker etter en sertifisering. Organisasjonen stimulerer kontinuerlig opplæring, og forbedrer standarden for løfteutstyr og kransikkerhet, sjekker ytelsesrekorder, reduserer risiko på arbeidsplassen, og gir anerkjennelse til kranfører fagfolk. Du kan referere til dette nettstedet for en liste over byer og stater som krever eller gjenkjenne NCCCO sertifiseringer.

Selv om det ikke er noen lisens kreves for kranførere å jobbe i offshore oljeplattformene, de fleste arbeidsgivere fortsatt kreve kranførere å ta oppfriskningskurs og være sertifisert. Selskapet stiller dette kravet for å redusere selskapets ansvar bør noen ulykke inntreffer. Federal OSHA forskrifter blir fulgt, og siden disse stadig endring, som er sertifisert av en sammenslutning som NCCCO gjør en kranfører sikker.

Hvordan du får en kranfører lisens.
Hvordan du får en kranfører lisens.

Å arbeide og motta en lisens for drift av en kran for Naval Construction Force (NCF), bør kandidater fullføre 40 timer formelle instruksjoner om kransikkerhet i klasserommet og flere timer med trening før en lisens utstedes i henhold til Naval standarder gitt.

Det er best å fullføre et sertifiseringsprogram først og ta de nødvendige kurs fra en autorisert institusjon som NCCCO å få en lisens som et tårn kran, kran overhead, byggekran eller mobilkran operatør. Ta de nødvendige oppfriskningskurs og fornye lisensen som trengs, og du vil kvalifisere for bedre lønn.