O2c

Hvordan du får en knytte grad på et community college

Hvis du ønsker å utvide din karriere muligheter, øke inntjeningspotensialet, og forbedre salgbarhet som en jobb kandidat, og deretter en Associate Degree kan være akkurat det du leter etter. Her er hvordan å tjene en to-årig utdanning fra et community college i nærheten av deg.

  1. Det første skritt mot å få en Associate Degree er å melde deg på community college av ditt valg. I motsetning til fire år universiteter, gjør samfunnet høgskoler ikke har en formell søknadsprosess - komplett med intervjuer, lærer anbefalinger, og essays - etterfulgt av en lengre ventetid. Videre vil du ikke ha for å møte de strenge faglige standarder som de fleste fireårige institusjoner pålegge potensielle studenter. I stedet så lenge du er minst 18 år og ha en high school diplom eller tilsvarende, vil du være i stand til å melde deg på et community college.
  2. Etter påmelding, er det møte neste tingen du bør gjøre med en rådgiver for å diskutere faglige og karrieremål. Din rådgiver vil bli gitt til deg av skolen. Hvis du har angitt en stor på søknadsskjemaet, vil din rådgiver trolig være noen fra det aktuelle programmet. Hvis du ikke har bestemt deg for en stor ennå, vil din rådgiver være noen som kan hjelpe deg å navigere gjennom de allmennutdanning krav før du velger en bestemt studium.

    For varigheten av din påmelding ved høgskolen, vil din rådgiver kunne hjelpe deg i en rekke måter, for eksempel foreslå valgfag som best passer dine uttalte mål, skrive akademiske eller sysselsetting anbefalinger, eller til og med forbønn på dine vegne i Ved karakteren tvister med professorer. Derfor er det best at du får vite din rådgiver så snart som mulig.

  3. Når du har diskutert dine mål med din rådgiver, bør du be om en personlig grad plan. Din rådgiver vil deretter vurdere dine utskrifter fra videregående skole og eventuelle etter andre institusjoner kan ha deltatt. Denne evalueringen vil bidra til å bestemme plasseringen i matematikk og engelsk klasser, samt din nåværende faglig omdømme etter å ha tatt hensyn til eventuelle omsettelige studiepoeng som du tar i. Basert på denne informasjonen, vil du da få en grad plan som inneholder en liste over de resterende kreditter som du trenger i hvert studieår kategori (f.eks Science, humaniora, matematikk, osv.) for å tjene en Associate Degree.
  4. Graden Planen skal gi deg en klar idé om kravene du må oppfylle for konfirmasjonen, så neste skritt er å begynne å registrere for klasser som tilfredsstiller disse kravene. Husk å ta noen plassering tester eller forutsetning kurs knyttet til klasser du ønsker å registrere deg for, og å prøve å ta nødvendige kurs før valgfag. Når du beveger deg nærmere eksamen, vil det være mye lettere å fylle timeplanen med valgfag enn med nødvendige klasser som hundrevis av andre studenter vil bli desperat å ta.
  5. Mens du arbeider deg gjennom de Associate Degree krav, ville det være en god idé å jevnlig vurdere din fremgang med din rådgiver. Hvis du gjør det vil ikke bare sørge for at du holder deg på rett konfirmasjonen spor, men også beskytte mot ubehagelige overraskelser i akademisk bakgrunn. Du ønsker ikke å vente til bare to måneder før eksamen for å høre at du ved en feiltakelse unnlatt å oppfylle et krav underveis. Ved å ta en aktiv rolle i å overvåke din egen fremgang, vil du ha en bedre sjanse for å lykkes.

Hvordan du får en knytte grad på et community college. Det første skritt mot å få en associate degree er å melde deg på community college av ditt valg.
Hvordan du får en knytte grad på et community college. Det første skritt mot å få en associate degree er å melde deg på community college av ditt valg.