O2c

Hvordan du får en jobb over konkurransen

Søkere må passe på å skille seg ut fra konkurrentene i enhver økonomi, men dette behovet blir enda mer tydelig i en dårlig en. Da hundrevis av mennesker søker til en mye mindre jobb basseng ledere og andre med ansvar for ansettelse er opptatt av å legge merke til søkere som skiller seg ut. Mange personer med ansvar for ansettelse har en slags en enkel formel for å luke ut søknader. Relativt enkle feil kan koste arbeidssøker den ettertraktede stedet i toppen av haugen versus å bli fylt inn i bunnen rung eller verre direkte til papirkurven.

Trinn en
Pass på å fylle ut alle mellomrom på søknaden om det gjelder eller ikke, i en sak hvor informasjonen gjelder ikke bare sette n / a. Dette imponerer potensielle arbeidsgivere som de kan se at søkeren har lest nøye søknaden viser en evne til å følge skriftlig instruksjon. Hvis du velger en CV inkluderer arbeid / livserfaring knyttet til jobben som søkes. En søker bør alltid bruke omsettelige da bedt om en ønsket hastighet på lønn gir både søkeren og arbeidsgiveren slingringsmonn når tiden for et jobbtilbud kommer, dette eliminerer også sjansene for et for høyt eller for lavt antall som sender en CV til bunnen av stabelen og konkurransen til toppen.

Trinn to
Forberedelse gleans en ren kant over rivaliserende arbeidssøkere som kanskje ikke betale slik oppmerksomhet på detaljer. Oppmerksomhet på detaljer er en ofte oversett, men prøvde og sanne måten å få en jobb over konkurransen. Tar tid å bli kjent med selskapet gir en søker en fordel, samt noe å diskutere i løpet av intervjuet. Å vite viktigste navnene i selskapet eller en fungerende kunnskap om produkter / tjenester selskapet er ansvarlig for viser genuin interesse og vil hjelpe søkeren få en jobb. Ikke vite mye om jobben som søkt om eller selskapet viser en person med ansvar for å ansette at de skulle holde utkikk etter den rette søkeren å fylle stillingen.

Siste trinn
Arbeidsgivere verdsetter sin tid og forventer at deres ansatte / potensielle ansatte til å tilby den samme respekt. Ved å vise opp i en punktlig måte og / eller returnere alle telefonsamtaler eller e-post i tide vise potensielle arbeidsgivere at søkeren tar sin tid alvor, og at de bryr seg om hvordan de presenterer seg selv til selskapet. Når presentere seg på en profesjonell måte det viser arbeidsgiver og kunder at søkeren er en ressurs snarere enn en forpliktelse. Ingen bedrift ønsker å presentere seg på en dårlig måte dette strekker til de ansatte de velger å ansette.

Hvordan du får en jobb over konkurransen. Trinn en.
Hvordan du får en jobb over konkurransen. Trinn en.

Ved å implementere disse enkle trinnene en arbeidssøker kan være sikker på å få et forsprang på konkurrentene og øke sannsynligheten de får jobben!