O2c

Hvordan du får en god pris på spansk Pimsleur

Har du noen gang ønsket å snakke spansk

Har du noen gang ønsket å snakke spansk, men hadde ikke råd tid eller delta i klassene? Jada, det er mange klasser som tilbyr "snakke spansk i 15 dager" hvor som helst, men de fleste av dem belaste en arm og et bein. Og for å gjøre vondt verre, hvor sikker er du på at du vil være i stand til å snakke språket i den gitte ramme av tid? Du kan være å kaste bort dine hardt opptjente penger over noen leksjoner du ikke har råd, og kan ikke absorbere raskt. Den Pimsleur metode, som er i lyd-CD-format, og tilbyr spanskundervisning som du kan gjøre på komfort i ditt eget hjem. Nå kan du lurer på hvor mye det koster, og hvis du kan faktisk råd til det. Vel ser ikke lenger, fordi nedenfor er tips og ideer om hvordan du kan være i stand til å få en god avtale på en spansk Pimsleur.

Hvordan du får en god pris på spansk pimsleur. Sjekk din lokale butikk.
Hvordan du får en god pris på spansk pimsleur. Sjekk din lokale butikk.

  • Kjøp direkte. Du kan bestille rett fra deres hjemmeside og få den brakt til deg. Prisene er ofte markert ned til tider å tiltrekke seg flere kunder. For å unngå problemer, kjøper rett fra kilden garanterer et godt produkt. Du kan besøke nettsiden på pimsleurapproach.com å sjekke om den spanske Pimsleur har sin pris markert ned fra den opprinnelige prisen.
  • Andre nettsteder. Foruten bestilling fra kilden, andre nettsteder tilbyr den spanske Pimsleur for salg også. Tredjepartsdistributører kan tilby produktet til en lavere pris enn konkrete butikker, siden driftskostnadene er ikke mye av en faktor når du selger på nettet. Et annet tips er å se etter en person som har eid produktet og selger det som en tidligere eid element på nettet. Hvis du ikke er det pirkete med second hand elementer, så er dette noe å vurdere i tillegg. Brukte elementer definitivt selge for en lavere pris enn splitter nye, selvfølgelig. Det kan være en risiko for noen skade, men hvis selgeren har troverdighet du har ingenting å bekymre seg for. Du kan besøke nettsteder som ebay.com og amazon.com å surfe på den spanske Pimsleur.
  • Last ned. En flott måte å få en god handel er å laste ned den spanske Pimsleur fra Internett. Du kan lagre en heftig sum ved å lagre den på datamaskinen i stedet for å kjøpe en faktisk CD. Nettbutikker som audiobookscorner.com og apple.com tilbyr spanske Pimsleur nedlastinger for en mindre pris.
  • Sjekk din lokale butikk. Du kan også sjekke din lokale bokhandel eller platebutikk for spanske Pimsleurs som kan være i salg. Ofte er disse butikkene tilbyr gode priser på varer som er enten nye, på promo, eller på salg. Siden Pimsleur Method er et populært merke blant pedagogisk audio varer, er det ikke så vanskelig å finne.


I konklusjonen

I konklusjonen, den spanske Pimsleur er en flott og enkel måte å lære språket. Men på et begrenset budsjett, ville bare en tosk kjøpe varen full pris. Med informasjonen du har fått, er det nå måter som du kan lære det spanske språket uten å måtte bruke mye penger. Lykke til!