O2c

Hvordan du får en god jobb i en dårlig arbeidsmarked

Dagens arbeidstakere står overfor utfordringer som selv økonomiske eksperter ikke forutse mindre enn et tiår siden. Konfrontert med overlevelse i en sturen økonomi, har mange bedrifter, selv de i gang kalte lavkonjunktur bevis bransjer, gjennomgått dramatiske reduksjoner i arbeidsstokken, kjøring dyktige og erfarne arbeidere i arbeidsledighet linje, eller i mindre betalende stillinger. Dessverre er det mange gang godt betalt ledere, fagfolk og håndverkere alike, har besluttet at den beste handlingen til å ta er å bare vente til tider bedre. Faktum i saken er, er folk blir ansatt for gode jobber hver dag, til tross for den dårlige arbeidsmarkedet. Følgende er noen tips for landing på føttene når tidene blir tøffe.

Vær ærlig i å vurdere dine ferdigheter. Før du sender ut din CV, vurdere dine ferdigheter - og ingen juks. Mange av oss som har vært på jobb i noen tid har blitt selvtilfreds, tilfreds med å utføre våre daglige oppgaver uten å lære nye ferdigheter. En rask måte å finne ut om du er à jour med endringer i yrket ditt er å sjekke ut internett jobb nettsteder. Studere jobbannonser i feltet for å se kvalifikasjoner arbeidsgivere er for tiden krevende. Dagens marked er svært konkurransedyktig og arbeidsgivere vil ikke ansette noen som har "mest" av de ønskede kvalifikasjoner, når de kan ansette noen som har dem alle. Hvis det er et nytt verktøy, programvare eller sertifisering som arbeidsgivere etterspør, så for all del finne ut hvordan å tilegne seg disse ferdighetene.

Bli et nettsamfunn guru

Bli et nettsamfunn guru. Hvis du ikke vet Twitter fra facebook, er nå et godt tidspunkt å lære, men fortsette med forsiktighet. Utvikle online vennskap med eks-kolleger er fint, men sørg for at du ikke legger negative kommentarer om tidligere arbeidsgivere. Bruker nettsamfunn for å fremheve det positive. Som en øvelse, lage en liste over ti medarbeidere eller ledere som du ikke har koblet med i to år, og deretter prøve å finne dem på nettsamfunn. Du kan bare finne at co-worker at du jobbet med i kundefordringer tilbake i 1994 er nå en senior nivå manager som kan hjelpe deg å få en god jobb i feltet.

Det handler om holdning - utvikle en

Hvordan du får en god jobb i en dårlig arbeidsmarked. Bli et nettsamfunn guru.
Hvordan du får en god jobb i en dårlig arbeidsmarked. Bli et nettsamfunn guru.

Det handler om holdning - utvikle en. Som en maratonløper før en stor rase, finne en jobb krever fokus og konsentrasjon. Velmenende ex-kolleger, og selv familiemedlemmer, kan avlede deg fra kurset til å finne en god jobb ved å fokusere på tidligere negative erfaringer, den nåværende økonomiske krisen og hvor vanskelig å finne en ny jobb kan være. Du må være sterk for å flytte forbi slike påvirkninger i livet ditt for å finne en god jobb i dagens marked.