O2c

Hvordan du får en akselerert utdanning online

Før du velger en akselerert nettbasert utdanning, er det viktig å kjenne sine fordeler og hvordan det kan være egnet til dine mål. Disse trinnene reise noen viktige hensyn og gi et innblikk i en verden av akselerert nettbasert utdanning.

Hvordan du får en akselerert utdanning online. Hva er akselerert nettbasert utdanning?
Hvordan du får en akselerert utdanning online. Hva er akselerert nettbasert utdanning?

Betraktninger:

 1. Hva er akselerert nettbasert utdanning? Det er fjernundervisning, levert via internett, ved hjelp av multi-media programmer og andre læremidler. Akselerert online grader kan være tjent på en brøkdel av tiden til en redusert pris i forhold til tradisjonell murstein og mørtel institusjoner. Denne metoden er rettet hovedsakelig mot voksne elever som kan bringe sine daglige erfaringer i online kurs miljø.
 2. Er det riktig for meg? Det er en myte at akselerert online læring er enklere enn tradisjonell utdanning. Får en akselerert utdanning på nettet er ikke for alle. Du må være selvgående, drevet og fast bestemt på å oppfylle dine pedagogiske mål. Du må ha gode gang-ledelse for å sjonglere din oppgave tidsfrister, familie-liv og arbeidsforpliktelser. På baksiden, det kan du ta klasser når det passer deg og samtidig opprettholde dine vanlige oppgaver.
 3. Akselerert retters struktur. Vanligvis er kurs akselerert tilbudt en klasse om gangen over en periode på uker, i stedet for måneder. Det samme materialet og ferdigheter vurderinger som blir undervist i de tradisjonelle kursene er overført til akselererte kurs. Forskjellen er i levering og presentasjon metoden, som akselerert læring blir tilbudt i en kondensert format.

  En enorm mengde materiale er dekket i denne korte tidsrammen. Fokusere på ett fag om gangen gir mindre distraksjon og bedre hukommelse oppbevaring. Ved slutten av kurset, bør informasjonen fortsatt være friskt i tankene dine, sammenlignet med tradisjonelle kurs der det kunne ha vært måneder siden du dekket et bestemt emne.

 4. Convenience. Selv om du vil ha tidsfrister for materialer når du begynner, kan akselerert læring være praktisk. Materialet er tilgjengelig 24 timer i døgnet. Du har også tilgang til online lesestoff og multi-media materialer som du kan hele tiden vurderer. I tillegg til kursmateriell, kan du kontakte din instruktør eller andre studenter via e-post, oppslagstavler og chatterom.

Er det riktig for meg? Akselerert retters struktur.
Er det riktig for meg? Akselerert retters struktur.

Melde:

 1. Bestem graden mål. Accelerated nettbasert læring har vokst i popularitet de siste årene, noe som resulterer i en rekke kurstilbud. Men etter hvert som det har åpnet opp, er det fortsatt noen begrensninger. Holde et åpent sinn når du søker etter et studium som kan passe dine behov. Du må kanskje justere tankene satt hvis online læring er det primære fokus.
 2. Finn et studium. Søk på internett for deg område (r) av interesse og kursene som tilbys. Du kan også kontakte din lokale høyskole eller universitet for å se hvilke typer av online kurs de tilbyr. Dette er et godt alternativ hvis du ønsker å ta noen kurs på nettet og noen i klassen. Men hvis du har tenkt å gjøre strengt online læring, trenger du ikke å begrense deg til lokale institusjoner.
 3. Forskning. Kontroller at programmet du velger er legitim og akkreditert. Ikke bli fanget opp i diplom kvernhus eller programmer som ikke tilbyr høyskole kreditt.
 4. Melde seg på. Søk om studiet følge innmelding retningslinjene, som varierer fra høyskole til høyskole.
 5. Overføre kreditt. Hvis du tok noen tidligere college kurs, spørre om å overføre disse kredittene. Det kan få deg noen skritt nærmere å tjene din grad.
 6. Tjene som grad! Det kan virke overveldende i starten, men bare ta det en klasse om gangen, bokstavelig talt! Før du vet ordet av det du vil ha det hardt opptjente grad i hendene dine!