O2c

Hvordan du får de fleste jobber som vikarlærer

Levetiden til vikar er en av usikkerhet siden inntekten som en person i dette yrket kan tjene er avhengig av jobber som han kan lande. Normalt er erstatte lærere kalt til å dekke de ledige stillingene igjen av fraværende eller forlate vanlige lærere. En skole oppfordrer erstatning å fylle på midlertidig basis. Siden inntekten er negativt påvirket av mengden av jobber en vikarlærer blir leid inn for å fylle, ville det være klokt å gjennomføre visse strategier for å sikre at arbeidsplasser vil fortsette å komme. Her er noen tips for å oppnå dette sysselsetting stabilitet.

Bestem din spesialitet

Hvordan du får de fleste jobber som vikarlærer. Bestem din spesialitet.
Hvordan du får de fleste jobber som vikarlærer. Bestem din spesialitet.

Bestem din spesialitet. Selv før du starter som en lærer, bør du spesialisere seg i en bestemt fagområde. I stedet for å være en allmennlærer, spesialisere seg i et fagområde for å bli ettertraktet av skolen. For eksempel, hvis du er en lærer som spesialiserer seg på matte, så skolene vil kalle på deg til kontrakt deg å lære spesialitet. En annen populær spesialitet er spesialundervisning. Hvis du er en spesiell utdanning vikarlærer, siden de fleste offentlige og noen private skoler vil tilby integrert læring programmer, vil du sikkert finne deg selv fylt med midlertidige lærerjobber å fylle etterspørselen etter spesialitet.

Kom deg ut der. En sikker måte å få flere og flere lærerjobber som vikarlærer er å besøke alle skolene i din by eller stat og introdusere deg selv til skolen administrator eller rektor som en mulig vikar de kan ringe på når den tid kommer. Sørg for å sende inn din CV og portefølje. Det er lurt å få navnet ditt i databasen over alle skolene du er kvalifisert til å undervise i. Etter å ha din profil i flere skoler kan sikre at du får en jevn strøm av arbeid i fremtiden.

Sørg for at du er tilgjengelig når den kalles på

Sørg for at du er tilgjengelig når kalt på. Når en skole oppfordrer deg til å dekke en stilling de har, er det viktig at du vil være i stand til å svare på dette kallet og fylle kravet. Skoler hater det når de kaller på deg flere ganger, men kan ikke synes å få deg til å jobbe for dem. Sørg for at du kan oppfylle det du annonseres eller annet de kan aldri ringe deg igjen.

Lære baken av

Bestem din spesialitet. Sørg for at du er tilgjengelig når kalt på.
Bestem din spesialitet. Sørg for at du er tilgjengelig når kalt på.

Lær rumpe. For å sikre at skolen vil holde ringer deg for fremtidige jobber, vil du ønsker å lære på best av evnen din. First off, vise at du er forberedt med leksjonene. Dernest, sørg for at du bygger rapport med elevene. Hvis elevene liker deg som lærer sine, vil dette helt sikkert komme til skolen rektor eller administrator, og han eller hun kan sette navnet ditt på toppen av vikarer til å ringe i nødstilfelle. Du kan få en vanlig undervisning tilbudet så godt hvis du er så bra.

Bortsett fra disse tipsene, sørg for at du handler og ser profesjonell når du går inn i skolen. Komme i gang og ha noe en respektabel lærer ville ha. Alle disse små tingene vil definitivt lover godt for deg for retur arbeid.