O2c

Hvordan du får betalt mer til temp

Du kan tenke på hvordan å tjene ekstra penger

Du kan tenke på hvordan å tjene ekstra penger. Hvis ja, så temping er en av dine valg, det kan være den beste mens du leter etter en fast jobb. Midlertidige jobber vanligvis betale mindre enn hva du skal betales som en full tid ansatt, og noen kan støte disse situasjonene spesielt i tider når de trenger disse jobbene. Du kan følge disse tipsene om hvordan du får betalt mer for å temp og få betaling du synes er verdt det.

Hvordan du får betalt mer til temp. Begynn med å spørre din arbeidsgiver høflig av hva betale prisen er før du godtar den midlertidige oppdrag.
Hvordan du får betalt mer til temp. Begynn med å spørre din arbeidsgiver høflig av hva betale prisen er før du godtar den midlertidige oppdrag.

  • Begynn med å spørre din arbeidsgiver høflig av hva betale prisen er før du godtar den midlertidige oppdrag. De fleste etater vil mer sannsynlig forsøke å la deg si "ja" først før de forteller deg hva de betaler prisen er. Så husk at du aldri skal godta eventuelle midlertidige oppdrag du kan få inntil du vet betale prisen.
  • Mest midlertidig jobb etater trenger deg mer enn du trenger dem, så ikke vær redd for å si nei til tilbud. Du kan alltid avslå hvis du tror at betale prisen er under gjennomsnittet, og du kan bare holde ut for noen oppdrag som kan betale litt høyere enn tilbudet.
  • Prøv å hevde deg selv og prøve å sette en bestemt hastighet eller en verdi som du ønsker før du tar på seg oppdraget. Hvis du gjør initiativet de ville følge den.
  • Du kan være en av de temps som ikke vet hvor mye etaten får betalt for hvert oppdrag. Vanligvis byråer gi deg rundt 15€ en time, men kunden vil betale byrået for rundt 20€ en time. Etaten kaller bare deg og hvis du tar jobben, sitter de tilbake og de får en ekstra 10€ for hver time bare ved å plassere deg på jobben.
  • Det er ikke så vanskelig for vikarbyråer for å gi deg en ekstra betale prisen for en time. Spesielt når du blir aggressiv med dine mål de vil øke prisene, og dette er også bedre og effektiv på slutten av dagen, og de vil prøve å se etter noen som kunne fylle jobben. Du kan alltid prute for en ekstra inntekt som bare ber om en økning i satsene på en hyggelig måte. De vil vanligvis gi etter for dine forespørsler i stedet for dem å gjøre flere telefonsamtaler for å se etter noen som kunne fylle jobben for en lavere lønn rate.
  • Du trenger ikke å bekymre deg for å miste oppdraget når de ikke godta forespørsler. Som neste dag, kan de også ringe deg for en høyere betalende oppdrag og inntil da vil de vite hva du er verdt.
  • Du kan alltid se etter flere midlertidige jobber i ditt område. Den midlertidige jobb byrået du befinner deg i er ikke den eneste der. Du kan alltid prøve å se for mye mer sjenerøse arbeidsgivere.