O2c

Hvordan du får barnet ditt til å fokusere på skolearbeidet

Skolearbeid er en viktig del av læringen i et klasserom

Skolearbeid er en viktig del av læringen i et klasserom. Lærere har gitt studenter oppdrag siden begynnelsen av gangen. Praksisen i klassen fremmer flere aspekter av formelle og uformelle vurderinger som lærere er i stand til klasse og utnytte i å gjøre riktige fremtidige leksjoner. Studenter vil heller leke, snakke, eller til og med kjøre deres dag borte. Dette er ikke en dårlig ting, men de må også lære å fokusere på hva som forventes av dem og fullføre oppdrag på en riktig måte. Følgende er noen tips som vil hjelpe en forelder fremme et større fokus på skolearbeid for sitt barn i klasserommet.

Hvordan du får barnet ditt til å fokusere på skolearbeidet. Lag en tidsplan hjemme.
Hvordan du får barnet ditt til å fokusere på skolearbeidet. Lag en tidsplan hjemme.

  1. Lag en tidsplan hjemme. Hva gjør barnet når han / hun kommer hjem fra skolen? Vi har alle aktiviteter og sosiale arrangementer. Sørg for at du setter av en lekser tid hver dag som alle vet. Det er viktig å følge en fast rutine hjemme som om barnet var på skolen. Barn vet når planen er forskjellig og vil fortelle deg om det. Barn elsker en rutine, og fordelene ved å lage en tidsplan som inkluderer lekser hver dag vil holde oppmerksomheten fokusert i klassen og hjemme.
  2. Bruke et skrivebord eller bord når fullføre lekser. Sofaen eller gulvet kan være svært behagelig etter en lang, hard dag på skolen, men det kan ikke være det beste stedet for å fullføre et oppdrag. På skolen er de fleste av skriftlige arbeider utført ved et skrivebord eller et bord. Finn en flat overflate skrivebord eller bord med en stol og masse lys. Et barn er mer tilbøyelige til å døse av når på gulvet eller sofaen i motsetning til å sitte opp til å fokusere på skolearbeidet.
  3. Sjekk oppdrag fra skolen. Boken bag kan være et skremmende sted for alle foreldre til å sjekke for papirene fra skolen. Ikke vær redd, men omfavne hva barnet bringer hjem. Det kan være kunstprosjekter, viktige notater eller brev, papirer å fylle ut, og definitivt lekser. Dette kan ikke være din favoritt ting å gjøre heller, men ikke mist motet. Tømme noen papirer og / eller mat fra sekken, og snakke om hva som må fylles ut, signeres, eller til og med kastet. Dette er et skritt i riktig retning mot organisasjonen. Som i sin tur gir rom for en mer fokusert sinn. Dette viser også hvor oppmerksomme du kan være mot ditt barns arbeid fra skolen. Ikke spør dem hva de gjorde på skolen. Har barna viser deg hva de gjør og snakke med dem om hvordan oppgaver er fullført. Du kan få ganske innsikt fra et barn som vet at du er interessert i hva han gjør.
  4. Snakke med læreren gjennom notater, telefonsamtaler og e-post. Noen ganger er boken bag som tørketrommelen. Vi vet ikke hvor pengene, notater, eller brev vil ende opp. Det er vanligvis en hit eller miss at et barn vil få informasjon / papirarbeid hjemme eller vice versa. Læreren er det beste alternativet når barnet trenger hjelp, eller hvis du vil ha litt informasjon. Spør læreren der barnet sitter eller enda bedre gjøre en avtale for å se klasserommet for deg selv. Lærere har detaljer om barnet ditt for gjennomgang og fullføre skolearbeidet hjemme. Når et notat ikke fungerer, kan du prøve en telefonsamtale. Lærere er opptatt, men kan ringe til visse tider i løpet av dagen. E-post til læreren for en mer praktisk måte å komme i kontakt. I dette tilfellet, kan læreren og foreldre svare og svare når det er tilgjengelig.

Skolearbeid er en standard i alle skoler og klasserom

Skolearbeid er en standard i alle skoler og klasserom. Det er ikke bare opptatt arbeid, heller. Snakk med barna, se på deres arbeid, og få tid til å snakke med læreren. Disse viktige detaljene kan hjelpe barnet ditt fokus på skolearbeidet gjennom bedre organisatoriske ferdigheter og fullføre oppdrag i tide. Barn som fokuserer på skolearbeid er bedre forberedt og gjøre store sprang mot prestasjon fremfor fiasko.

Megan Lewis
BSEd Elementary Education
Master leseopplæring
Kappa Delta Pi medlem
NEA medlem