O2c

Hvordan de skal overleve din kvartal livskrise

Du må ha hørt om midtlivskrise, der en person lider internt, ser tilbake på hvordan han har levd sitt liv og hva han kommer til å gjøre i fremtiden før han dør.

Normalt

Normalt begynner midlife ved 45, men det kan komme senere, inntil 60. Forskjellen med kvartalet livskrise er ikke bare at det begynner i 20-årene, men en person som lider av dette lider følelsesmessig og mentalt for år. Han tenker på hva de skal gjøre med i dag, hva han har gjort galt å oppleve det han opplever nå, til tross for å sette sitt beste foten frem og bekymringer enda mer om hva du skal gjøre med livet sitt i fremtiden, som ser dystre for ham. Han føler smerte, sinne og mener han er en fiasko. Noensinne hørt om Linkin 'Park sang "In the End"? Vel, tekstene går slik: "Jeg prøvde så hardt, og fikk så langt Men til slutt, er det ikke engang saken.". Teknisk sett er dette hva som foregår i hodet på en person som lider av kvartalet livskrise.

Hvordan de skal overleve din kvartal livskrise. Snakk med partneren din eller noen som er nærmest deg.
Hvordan de skal overleve din kvartal livskrise. Snakk med partneren din eller noen som er nærmest deg.

De fleste med en kvart livskrise falle i alkoholisme og narkotikamisbruk. Eldre mennesker sier det har noe å gjøre med hormoner, som på en måte antyder sex som en løsning. Men sannheten er, kan ingen av disse løse en persons kvartal livskrise. Og hvis du lar det gå på, kan det føre til selvmord.

Er du lider av kvartalet livskrise? Gjør følgende:

  1. Snakk med partneren din eller noen som er nærmest deg. Dele skuffelser, sinne, frustrasjoner og andre dype følelser kan minske dens effekt på deg. Gråter kan ta bort byrden innsiden. Videre har noen som lytter til sorg mer positivt syn på livet enn deg og kan forsikre deg om at du har gjort mange gode ting i livet enn du noensinne vite.
  2. Skriv ned dine prestasjoner og noen gode Samaritan gjerninger du har gjort de siste årene. Du tror kanskje at du er ubrukelig, uverdig eksistens og din fremtid er dyster. Huske hvor mange liv du har rørt kan gjøre deg helt motsatt.
  3. Skriv ned dine drømmer. Drømmer gir oss mot og vilje til å overleve. En person uten drømmer kan befinne seg vandrende, uten å vite hva de skal gjøre med livet sitt. Et barn har ofte store drømmer, inntil han kommer av alder og drømmene enten få oppfylt eller glemt. Ikke la dette skje med deg. Hold dine drømmer og formål intakt.
  4. Notere kort, mellomlang og lang sikt mål. Dette vil hjelpe deg å se hva som kan oppnås i løpet av kort tid, noe som å kjøpe at LED-TV for rommet ditt. Mellomlang sikt målet kan bli forfremmet på jobben, mens kjøper ditt eget hus og mye er et langsiktig mål. Etter å oppnå en av dem, sette et merke ved siden av seg. Og når kvartal livskrise begynner krypende tilbake til deg igjen, åpne notater og innse hvor mange av dine mål er nådd. Det er ikke hva du kaller et bortkastet liv, ikke sant?
  5. Ha tro på Gud. En vanlig forslag, men en effektiv en. Så lenge du be ham om veiledning og lytte til ham, kan du aldri gå galt. Det er tider når du føler at du gir din beste sjanse, og det har pågått i årevis, men fortsatt du ikke tilhører den gruppen av rike gutta i nabolaget, ikke føler deg så ned. Husk at selv om Gud ikke alltid gi deg det du ønsker, han alltid gir deg mer enn det du trenger.

Ikke la kvartal livskrise svelge deg hel

Ikke la kvartal livskrise svelge deg hel. Skriv ned dine prestasjoner og noen gode samaritan gjerninger du har gjort de siste årene.
Ikke la kvartal livskrise svelge deg hel. Skriv ned dine prestasjoner og noen gode samaritan gjerninger du har gjort de siste årene.

Ikke la kvartal livskrise svelge deg hel, er det fortsatt midtlivskrise å gjøre det, bare tuller. Se hvor langt du har kommet og hvor mange mennesker du har hjulpet? Til slutt, alt teller.